Dział Ogólny > Archiwum Karier

Sheffield United | 21 Kolejka mecz ze Stoke City ! |Zapraszam !

<< < (17/58) > >>

Carlos:
14 Kolejka

Kevin Keegen na trybunach a Blades wygrywa

Keegen na trybunach a Sheffield gra pod wodzą Sama Ellisa, w tym meczu z impetem od pierwszych minut ruszyli goście kilka prostopadlych piłek i Sheffield było w tarapatach najpierw słupek potem Boyd w sytuacji sam na sam przestrzelił po pierwszych 10 minutach Blades obudzili się i w 16 minucie piękne prostopadłe podanie od Hendersona i Jamie Ward pakuje piłke do siatki. To by było na tyle w tej połowie, druga połowa pierwsze minuty wyrównane bardzo ale dalsza część to już dominacja Sheffield jednak gospodarze nie mogli sobie stworzyć żadnych dogodnych sytuacji. Mecz się kończy skromną wygraną Blades, Ellis  zdał egazmin na piątke.

Keegen rozmawia z Prezesem McCabe na trybunach Bramall Lane, o czym oni mogli tak dyskutować ? Być może Kevin Keegen planuje jakieś wzmocnienia w zime bo takowych nie dokonał w lato

Statystyki meczu:

16' Jamie Ward(1:0)

Jamie Ward

Składy

Skrót Spotkania

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po meczu powiedzieli !

Sam Ellis (Asystent): Bardzo się ciesze że pod nie obecność Kevina udało mi się poprowadzić zespół do zwycięstwa, na początku tego spotkania nas zaskoczyli ale to my z tej rywalizacji wychodzimy zwycięsko

Gordon Strachan: Jak się ma taki początek spotkania to powinno się wykorzystać choćby jedną sytuacje a tak to się skończyło jak widać

MasterCreati:
yyy wynik z Watford a skład i opis do Middlesbrough ?

Carlos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEyyy wynik z Watford a skład i opis do Middlesbrough ?

--- Koniec cytatu ---

Już poprawione zostały mi 2 mecze, jeden rozegrałem ale ide teraz do babci na obiad więc do kończe tą runde wieczorem :)

Bujo:
Gratuluję wygranej, oby tak dalej.

Zapraszam do mnie ;).

jackz:
no to ladnie ci idzie wazna i cenna wygrana z boro! :) oby tak dalej!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej