Dział Ogólny > Archiwum Karier

Manchester United by reddevil8911Kolejka 37 i 38, Koniec Kariery Edwina!!

(1/91) > >>

reddevil8911:
PES 2011

Poziom Top Player Czas 10 min.

Patch: BPL by MUFC 0.2 jak wyjdzie.

Zarząd i kibice Manchesteru United w szoku!!!!

--------> ??????????????????????????????????????????

Dzisiaj około godziny 14 czasu polskiego pobliżu w Willi właścicieli klubu z Old Trafford w Los Angeles, miał miejsce wielki wybuch. Na razie nie wiadomo kto tego dokonał, a także dlaczego. Pierwsze sygnały jakie docierają do mediów, mówią o śmierci całej rodziny Glazerów( nikt nie potwierdza tych informacji. Na miejsce wybuchu już wybrali się dyrektor wykonawczy klubu David Gill, a także sam Sir Alex Ferguson, pod nieobecność Bossa z Old Trafford, jego obowiązki spadną na jego asystenta Mike Phelana. Tuż przed wylotem do Stanów Zjednoczonych David Gill wraz z zarządem klubu, wydał oficjalny komunikat o następującej treści: " W związku z prawdopodobnym atakiem terrorystycznym w pobliżu mieszkania państwa Glazer, drużyna Czerwonych Diabłów nie weźmie udziału w tegorocznym tournee po świecie, nie możemy ryzykować widma kolejnego zamachu. Treningi i przygotowania do sezonu, będą miały miejsce w ośrodku szkoleniowym Carrington Road".[/b]
------->

Co będzie dalej z Manchesterem United dowiecie się już niedługo  ;) c.d.n.

Robi1908:
Bardzo ciekawie się zapowiada. Jestem ciekaw co będzie dalej z United  :).

Mejor:
kurde, ale dałeś, robi się ciekawie będę często wpadać

MasterCreati:
a ja jestem ciekawe jak długo po piszesz, bo mam nadzieję, że długo bo Kariery Chelsea czy Manchesterem United jeszcze długiej nie czytałem :)

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja jestem ciekawe jak długo po piszesz, bo mam nadzieję, że długo bo Kariery Chelsea czy Manchesterem United jeszcze długiej nie czytałem :)

--- Koniec cytatu ---

O to się nie martw, to będzie bardzo długa kariera. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej