Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
Craven Cottage converted by twich
Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjaki stadion zastepuje jak konami zastepuje to pytanie czy sie da zastapic bo lipa jest taka ze prawie wszystkie stadiony konami zajmuja??
--- Koniec cytatu ---
Tak jak powiedział Kibic Ekstraklasy, zastepuje Rose Park Stadium. I oczywiscie mozna podmienic za inny, wprawdzie masz tam pliki ktorych nie podmieniasz, bo nie ma ich w map-ie stadionow ale po prostu je pomijasz(ale wgrywasz koniecznie do kitservera) i dziala elegancko..Mala uwaga trybuny w nocy sa mniej realistyczne ale to jedyny minus :)
matinho10:
Stadion mistrzostwo świata.
Bartek1946:
a da się go podmienić za inny stadion?,ja pozmieniałem numerki podmieniłem za Monumental ale zostało jeszcze pare unnamedów 133,134 jakoś,i mam linie podwójne,jedna końcowa równo z bramką a druga z 10 metrów przed bramką,wie ktoś o co chodzi?
Radeqq81:
Te unnamedy co ci zostaly musisz wgrac do dt07.img takze bez podmieniania i musi byc dobrze, ja podmienialem za stade louis camp nou santiago i jest ok ;)
Bartek1946:
najpierw zmieniłem numerki żeby wrzucić nie za Rose Park a za Monumental,były np. podane tekstura murawy bodajże 2269,2270 to zmieniałem na 2279,2280 jak było przypisane stadionowi Monumental, i zostało pare unnamedów od 133 do 137 których nie było na liście,najpierw wrzuciłem wszystko miałem podwójne linie,poźniej usunąłem te nie zmieniane ale bez efektu,pewnie jakbym nie zmieniał i podmienił za Rose Park miałbym normalnie linie,ale ja chcę podmienić za inny stadion konkretnie Monumental
Nawigacja