Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madryt by damiano913
Przemek112:
10 Kolejka La Liga!!
W 10 kolejce ligi hiszpańskiej Real Madryt podejmował ekipę Racingu Santander. Real grał od samego początku bardzo ofensywnie i to przełożyło się na strzelenie 4 bramek Racingowi. Pierwsza bramka padła w 33 minucie Cristiano Ronaldo wkońcu się odblokował i zdobył bramkę przy dużej pomocy bramkarza gości. Do przerwy wynik 1:0. Po przerwie powiększyła się przewaga Królewskich i kolejne bramki zdobywai Pepe w 62 minucie strzałem głowa po rzucie rożnym, w 79 minucie Karim Benzema i w 86 minucie wprowadzony wcześniej Kaka strzałem z bliskiej odległości.
Bujo:
Gratuluję rozbicia Racingu, jako fan Barcy ubolewam, że przegrała ;)
MasterCreati:
nie dałeś szans dawnej drużynie Smolarka :D
nie wiedziałem, że Kennedy tam gra !
Przemek112:
3 Kolejka Fazy Grupowej Champions League !!
W 3 kolejce fazy grupowej Champons League Real zmierzył się na własnym stadionie z Unireą.Mecz od początku przebiegał pod dyktando gospodarzy którzy już w 10 minucie wyszli na prowadzenie za sprawą Benzemy. Po strzeleniu bramki piłkarze Realu ruszyli do dalszych ataków ale w pierwszej połowie defensywa gości nie dała się już zaskoczyć. Po przerwie piłkarze Unirei bardziej ruszyli do przodu czego efektem wyrównująca bramka w 63 minucie. Real nie mógł sobie pozwolić na stratę kolejnych punktów więc ruszył do ataku. Do 89 minuty było 1:1 wtedy Cristiano Ronaldo solową akcją zdpbył zwycięską bramke dla gospodarzy.
MasterCreati:
Lyon zaszalał z Benficą(3 - 1 ) a Ty pewnie wygrałeś i nadal drugie miejsce w grupie, musisz wygrać w drugim meczu z Lyonem bo chyba prędzej ich nie dogonisz
Nawigacja
[#] Następna strona