Dział Ogólny > Archiwum Karier

AS Roma by MasterCreati

<< < (3/57) > >>

Przemek112:
Gratuluje wygranej:) wbij do mnie.

Giggs11:
No ,no ładna inauguracja sezonu :) Ciekawy zawodnik

MasterCreati:
Zaszło małe nie porozumienie w mojej karierze, nie wiem jak to się stało ale nie zapisałem swojej kariery wczoraj i zacząłem od początku niestety pierwszy mecz symulowałem, przegrałem 2 - 0, transfer dokonałem ten sam i to by było na tyle, od drugiej kolejki pisze już.

The Stig:
Ja tak samo kiedyś zrobiłem w karierze Chelsea.  ;D Nie lubię Romy ,ale zarąbiście Ci to wszystko wychodzi. A transfer... Hmm... Wydaje się nie zbyt dobry Maggio swoje lata już ma ,a umiejętności nie zbyt wysokie ;)
Powodzenia w dalszym opisywaniu.

MasterCreati:
2 Kolejka

Porażka w ostatnich sekundach spotkania !

Wyjazdowe spotkania z beniaminkiem są zawsze trudne, zawsze robią wszytko by sprawić niespodziankę przed własnymi kibicami i urwać punkty faworytowi, tak było i tym razem. Cesena  zagrała dobry mecz, taktyka bała bardzo dobrze wykonana, w pierwszej połowie całkowita obrona, podobnie na początku drugiej, otworzenie się na pod męczonych Rzymian w około 75 minuty i bramka w doliczonym czasie gry z rzutu wolnego kiedy już wszyscy myśleli, że będzie remis. AS Roma przechodzi małą rewolucje, nowy trener i założenia taktyczne więc na wyniki trzeba jednak jeszcze trochę poczekać.

Rozlosowano grupy Ligi Mistrzów, AS Roma trafiła do grupy C w której walkę o awans stoczy Ajaxem, Marsylią i Rangersami. Można by rzec, że grupa C jest chyba najbardziej wyrównaną bowiem każda drużyna ma szanse na awans.

Skrót Spotkania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej