Dział Ogólny > Archiwum Karier
Quique W Realu By Kosaaa13 ! / Wczesniej w Atletico
kosaaa13:
3 Kolejka BBVA
Atletico Madryt - Valencia C.F
Opis Meczu :
- Na początku meczu dużą przewagę przejął klub z Madrytu udowodnił to Aguero , który
po sparowaniu piłki przez bramkarza dobił ją do pustej bramki .
Odpowiedź Valencii była bardzo szybka - 2 min później padła piękna bramka po uderzeniu Aduriza.
Znów 2 minuty później padła bramka tego samego piłkarza teraz jednak po wrzutce ..
Zamykając wynik Aduriz strzelił hat tricka..
Podsumowując mecz w 1 połowie był niezbyt wyrównany dopiero w 2 piłkarze athleticu wzieli sie do roboty
- Nie jestem zadowolony z tego wyniku ale no cóż trzeba myśleć o następnym meczu w pucharze Copa Del Rey
zagramy z Realem Madryt na pewno nie będzie łatwo,ale postaramy się zrewanżować za przegrany mecz w lidze.
kosaaa13:
Mecz Pucharowy Real Madryt - Atletico Madryt
Statystyki
Strzelcy Goli :
1-Forlan (po ograniu 2 obrońców i świetnym zakończeniu )
2-Forlan (strzał z dystansu)
3-Aguero (po fatalnym błędzie Marcelo)
4-Aguero (sam na sam)
Quique :
-Jestem niezwykle zadowolony ze swojej drużyny od początku sezonu zrobiła ogromny postęp, każdy zaangażowanie ćwiczy
na treningach , powoli oswajam się z drużyną no i najważniejsze daje szanse pograc każdemu .
Nasze zaangażowanie pokazał właśnie ten mecz cieszę się , że zrewanżowaliśmy się Realowi .
Teraz priorytetem dla nas jest wyjście z grupy w Pucharze Uefa , a dalej wygrywać wygrywać i wygrywać !
MasterCreati:
coraz lepiej Ci idzie ale także zbędny ten napisz kto gra bo jest screen z wynikiem i widać :)
reddevil8911:
Gratuluję wygranej w derbach Madrytu.
kosaaa13:
4 Kolejka BBVAAtletico Madryt - Real Racing Santander
Statystyki
Strzelcy Goli
Quique :- Mimo iż zremisowaliśmy jestem dumny ze swojej drużyny ,
było to bowiem tylko przygotowanie się do pucharu Uefa dzisiaj losowanie jestem bardzo ciekawy
na jakie zespoły trafimy , nawet jeśli będzie to grupa śmierci to spróbujemy zagrać swój futbol
Nawigacja
[#] Następna strona