Dział Ogólny > Archiwum Karier

Quique W Realu By Kosaaa13 ! / Wczesniej w Atletico

<< < (10/25) > >>

kosaaa13:
8 Kolejka BBVA
Słaby Mecz z ekipą z San Sebastian- W 8 kolejce Ligi BBVA spotkały się ekipa z San Sebastian oraz goście z Madrytu.Media spekulowały , że Atletico pogromi gospodarzy niestety i tym razem ekipie z Madrytu nie udało się wygrać . Cały mecz jak przewidziano przeważało Atletico , lecz nie potrafili tego udowodnić bramką , gospodarze troili się i bronili pod swoją bramką

Wywiad pomeczowy z trenerem Atletico Madryt :
- Dziennikarz : Witam pana
- Quique : Witam
- D: Co Pan Czuje po tym meczu ?
- Q: Czuje bardzo duży nideosyt oddaliśmy 15 strzałów z czego żaden nie wpadł do bramki i niestety mecz zakończył się remisem
- D: Chodzą plotki , że pana pozycja menedżera jest zagrożona czy mógłby pan powiedzieć coś w tej sprawie?
- Q: Tak zdradzę , że zarząd dał mi zadanie być powyżej 8 miejsca w tabeli do końca tej rundy
- D: Dziękuje za wywiad do widzenia !
- Q: Dowidzenia , mam nadzieję , że jeszcze w Madrycie udzielę nie jednego wywiadu ( śmiech )

reddevil8911:
Ach i kolejny remis, zapisz swoich graczy na jakiś trening strzelecki. Co raz lepiej idzie ci to opisywanie. :)

MasterCreati:
trochę za krótki wywiad, chyba powyżej a nie poniżej 8 miejsca :)

kosaaa13:
SPROSTOWANIE  :
Mecz Copa Del Rey : Getafe - Atletico Madryt Wynik : 1 : 0  - Nie mam zdjęć, ponieważ przypadkowo kliknąłem go to main menu . :/
Mecz Ligi Osasuna Pampeluna - Atletico Madryt Wynik 2:0 - Symulacja..

kosaaa13:
3 Mecz Grupowy Pucharu Uefa
- W 3 Meczu Grupowym Pucharu Uefa spotkały się Hiszpańskie Atletico Oraz Rumuńskie Dynamo . Oba Kluby musiały wygrać aby mieć jeszcze szanse na zdobycie dobrego miejsca w dalszych meczach.Od 1 minuty Atletico poczuło pewność siebie i zaczęło przeważać w 20 minucie udowodnił to Aguero strzelając bramkę po akcji sam na sam . W 45 minucie kiedy gospodarze chcieli już zejść z pozytywnym myśleniem do szatni Dynamo odpowiedziało piękna bramką po lobnięciu bramkarza Atletico . Gospodarze w tym momencie poczuli stres oraz mocne nerwy. Wychodząc do 2 połowy widać było jeszcze ten stres i nerwy , ale po 17 minutach drugiej połowy pięknym strzałem w okienko popisał się Simao .
Dzieła zniszczenia dokonał Aguero po potężnym uderzeniu z dystansu bramkarz sparował piłke w powietrze ale ta zamiast spaść za poprzeczke wpadła pod.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej