Dział Ogólny > Archiwum Karier
Quique W Realu By Kosaaa13 ! / Wczesniej w Atletico
MasterCreati:
widać dwa nowe talenty na forum się pojawiły :) Ty i Przemek coraz lepiej opisujecie :)
kosaaa13:
5 Mecz Grupowy Pucharu Uefa
Pogrom drużyny z Paryża!
- W 5 meczu grupowym pucharu uefa spotkały się drużyny które grały o wszystko i o nic !. Spodziewaliśmy się zaciętego pojedynku od pierwszych minut i można powiedźieć , że się nie myliliśmy bo już w 3 minucie gola na 1:0 zdobył Sergio Aguero . Niewiele bo 8 minut później po pięknym uderzeniu z 25 m gola zdobył Tiago , goście byly bezbronni a gospodarze chcieli bardziej ich dobic i już 5 min później po podaniu Aguero bramkę zdobył Antonio Lopez . W 40 minucie bramke na 4:0 strzelił Diego Forlan.
W 2 połowie wydawało się , że zespół z Paryża jest bez szans bowiem gospodarze i w 2 połowie przeważali lecz to ostatecznie goście strzelili 2 bramki i mecz zakończył się wynikiem 4:2.
Miejsce w grupie po 5 spotkaniach
Quique Flores po meczu :
- Więc tak jak obiecałem tak spełniłem jesteśmy już pewni awansu do fazy finałowej Pucharu Uefa.
Zagraliśmy piękny mecz , dziś nikt nie był w stanie nas powstrzymać nawet wielka Barca .
Postaram się ,aby mój zespół ciągle się rozwijał i wygrywał każdy mecz.
Szybka odpowiedz Guardioli :
- Po pańskiej wypowiedzi widzę , że poczuł się pan zbyt pewnie , myśli pan , że po pokonaniu Paryżanin 4:2 sprosta mojej drużynie ?(śmiech)
Robi1908:
No jeszcze nie tacy pewni. Fajny pomysł z tą odpowiedzą Guardioli :) Widzę, poprawiłeś się i to o wiele ;).
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
- Więc tak jak obiecałem tak spełniłem jesteśmy już pewni awansu do fazy finałowej Pucharu Uefa.
--- Koniec cytatu ---
do fazy pucharowej Ligi Europejskiej :)
Carlos:
Guardiola cięta riposta :P ale obstrzelałes PSG 21 strzałów
Nawigacja
[#] Następna strona