Dział Ogólny > Archiwum Karier
F.C. Barcelona by Robi1908 l Maradona w Barcelonie?!
Emilek1908:
Ładnie żeś Barcę rozwalił :D Chociaż fajnie ten skład teraz wygląda, sprzedaj Messiego jeszcze :D
No i dwie wygrane na początek, to najważniejsze na dodatek z silnymi drużynami
Carlos:
Nie było łatwo z Sevilla ale się udało Afellay się spłaca ;D
Giggs11:
Afellay strzela barca wygrywa :) dobrze se sprzedałeś te wszystkie gwiazdy bo tak by było nudno. Chociaż nie jestem sympatykiem barcy będę tu zaglądał :)
Robi1908:
Messi daje zwycięstwo Barcelonie!
W 3 kolejce La Liga Barcelona podejmowała Majorkę, wydawałoby się ze to będzie lekki mecz dla podopiecznych Franka Rijkaarda, jednak nic podobne. Majorka w tym meczu zawsze była blisko remisu, wprawdzie Barcelona zawsze prowadziła, ale także Majorką zawsze odpowiadała na bramkę Blaugrany. Na szczęście drużyna Barcelony okazała się w końcowym rezultacie lepszą drużyną i wygrała to spotkanie, co za tym idzie, Blaugrana na 3 mecze ma same zwycięstwa i jest liderem La Liga! Warto dodać ze Walcott w 90 minucie dostał nie wiadomo z czego czerwoną kartkę i nie zagra w kolejnym meczu.
2-3
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Walcott
Jestem po prostu wkurzony, jak można dać czerwoną kartkę za popchnięcie z bara? i to jeszcze na środku boiska. Nie rozumiem zachowania sędziego w tym meczu.. Ten tydzień nie grania meczu, tym bardziej ze gramy następny mecz z Atletico Madryt, jest dla mnie jak dwa lata bez piłki. Sędzia tego meczu zachował się jak ostatni ch*j, to tyle ode mnie..
Najlepszym piłkarzem zeszłorocznej Ligi Mistrzów został..
REJESTRACJA lub LOGOWANIELionel Messi
W szwajcarskim Nyonie odbyło się losowanie grup tegorocznej Champions League.Barcelona grać będzie w grupie F, a jej rywalami będą ; Arsenal , Sampdoria oraz Copenhaga .
Katalończykiem meczu został..Affelay
pawlodar_10:
No mam nadzieję, że Affelay naprawdę będzie też tak wymiatał :)
Jak to było z tą czerwoną dla Wallcota?
Nawigacja
[#] Następna strona