Dział Ogólny > Archiwum Karier

F.C. Barcelona by Robi1908 l Maradona w Barcelonie?!

<< < (29/36) > >>

Robi1908:

Szczęśliwego Nowego Roku!
Witam , jako ze jutro jest sylwek a potem 1 dzień i 2 dzień nowego roku (zapewne nie będę mógł żyć po pijaństwie :D) Na razie kończę z opisywaniem tej kariery, nie bójcie się! Oczywiście od razu do niej wrócę ale kiedy to nie wiem, może w tygodniu nowego roku lub coś takiego. Ale tak czy siak na razie nie będę pisał :P Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku! dużo szczęścia w nadchodzącym roku, dużo pieniędzy , żebyście mieli jeszcze większe powodzenie u dziewczyn niż w tym roku lub ogólnie :D I przede wszystkim zdrowia w nadchodzącym roku 2011. Szczęśliwego Nowego Roku

Miszczu11:
Nawzajem, ale mam nadzieję, że inni nie będą też przestawać pisać na ten czas :D

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENawzajem, ale mam nadzieję, że inni nie będą też przestawać pisać na ten czas :D

--- Koniec cytatu ---
rozpoczął byś karierę jakimś klubem :)

Bujo:
Taa, pewnie jedziesz chlać z reddevilem :D Nie no, nawzajem, wracaj szybko ;).

Ja jeszcze jestem za młody na picie, co najwyżej piccolo więc karierę będę pisał ;).

Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaa, pewnie jedziesz chlać z reddevilem :D Nie no, nawzajem, wracaj szybko ;).

Ja jeszcze jestem za młody na picie, co najwyżej piccolo więc karierę będę pisał ;).

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście z tym pijaństwem żartowałem :D Co najwyżej tak jak ty to powiedziałeś napiję się Piccolo :D Lub sampana , na piwo jeszcze mam czas ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej