Dział Ogólny > Archiwum Karier
F.C. Barcelona by Robi1908 l Maradona w Barcelonie?!
Robi1908:
Diego Armando Maradona en Barcelona!
El sitio web oficial de Barcelona, uno de los periodistas del canal BarcaTV "Diego Maradona fotografiado! El ex jugador del Barcelona y el jugador del equipo Argentina (a la vez uno de los mejores jugadores del mundo) nos dio una breve respuesta a su regreso al viejo barrio. Le pedimos un mínimo de lo que hace en Barcelona y cuáles son sus planes;
En este momento no puedo responder a lo que estoy haciendo aquí en Barcelona es como una misión secreta de mi estancia aquí. Pero sea paciente! Pronto se sabrá todo! Me tengo que ir! Hola!
:D :D :D
Wersja Polska: ;)
Na oficjalnej stronie internetowej Barcelony, jeden z dziennikarzy kanału "BarcaTV" Sfotografował Diego Maradonę! Były piłkarz Barcelony oraz zawodnik Reprezentacji Argentyny (swego czasu jeden z najlepszych piłkarzy na świecie) udzielił nam krótkiej odpowiedzi jego powrotu na stare śmieci. Zapytaliśmy go minimum o to co robi w Barcelonie i jakie są jego plany;
W tym momencie nie mogę odpowiedzieć co tu robię w Barcelonie, to tak jakby tajna misja mojego pobytu tutaj. Ale bądźcie cierpliwi! Niedługo się wszystkiego dowiecie! Ja już muszę iść! Cześć!
jackz:
wtf? mozna po polskiemu?! :D
Giggs11:
hahahah dobre transalator? ;d
Dabrowy00:
Co?? Z tego tylko zrozumiałem "Maradona" i "Barcelona" i "BarcaTV". :D
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhahahah dobre transalator? ;d
--- Koniec cytatu ---
Nie do końca :P Ja chodzę dwa razy w tygodniu na prywatne lekcję języka Hiszpańskiego, i znam to i owo ;)
Jest już wersja polska :D
Nawigacja
[#] Następna strona