Dział Ogólny > Archiwum Karier
Valencia CF - Czy uda się podbić Hiszpanię?
Lewy23:
Kto nowym trenerem Valencii?
Unai Emery - poprzedni szkoleniowiec CF Valencii,rano,o godzinie 9.00 czasu hiszpańskiego został zwolniony.Powodem tego był konflikt z zarządem klubu.Mówi się,że jest 5 kandydatów do objęcia posady.Wymienia się tu takie nazwiska jak:Juan Carlos Carcedo (dotychczasowy aysytent),Domenico Di Carlo (obecny trener Sampdorii Genoa),Frank Rijkaard (ostatnio prowadził Galatasaray), George Hagi (obecny szkoleniowiec Galatasaray) i Dan Petrescu.Na stronie klubowej,w przeprowadzonej tam ankiecie faworytem jest Juan Carlos Carcedo,na którego głosowała prawie połowa ankietowanych(49%),27% głosowało na Franka Rijkaarda,a 13% na George Hagiego.Po 5 % głosów uzyskali pozostali kandydaci.Celem w tym sezonie dla Nietoperzy będzie zajęcie 3 miejsca,a nawet zawalczenie o mistrzostwo,choć chyba wszyscy zdają sobie sprawę,że o to będzie bardzo ciężko,ponieważ w ostatnich latach Barca i Real Madryt kompletnie zdominowały Ligę.Dodatkowym problemem w tym przypadku są pieniądze,a właściwie ich brak.Klub nie ma funduszy na transfery,gdyż jest bardzo zadłużony.Ostatnio nawet pojawiły się plotki,że klub zbankrutuje i trzeba będzie go rozwiązać.Jak potoczą się losy Valencii dalej?Tego nie wiadomo...
Czy to właśnie były asystent trenera poprowadzi Valencię CF?
Pytany o to odpowiada następująco:
-Cieszę się,że kibice naszego wspaniałego klubu w przeprowadzonej sondzie na naszym portalu wybrali mnie.To znak,że mają do mnie zaufanie i nie boją się powierzyć mi tak ważnej funkcji.Nie mogę być jednak pewien tego,że wygram,gdyż ostatecznie to zarząd klubu wybiera,a nie internauci,miło by jednak było wygrać.
Pierwsze mecz po ukazaniu się EP :)
Jeżeli ten patch nie zawiedzie moich oczekiwań :) :)
Milten4867:
Ciekawa kariera się zapowiada. Tylko żeby ci się za szybko nie znudziło pisanie. ;D
Dabrowy00:
Z Valencią na pewno będzie ciekawie. :)
jackiejack:
Rób spację po znakach interpunkcyjnych...
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERób spację po znakach interpunkcyjnych...
--- Koniec cytatu ---
Wiem,ale nie wiedzieć czemu nie lubię tak :D :D
Nie czepiaj się już tak,są gorsi ode mnie :).
Nawigacja
[#] Następna strona