Dział Ogólny > Archiwum Karier

Juventus Turyn by Emilek1908 - 11 kolejka Serie A, vs. Milan

<< < (5/24) > >>

MasterCreati:
no domyśliłem się a jaki to patch ?
Only Soccer Patch ?

Emilek1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno domyśliłem się a jaki to patch ?
Only Soccer Patch ?
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak.

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokładnie tak.

--- Koniec cytatu ---
grałem na nim Interem :) również dobry patch :)

Emilek1908:
3 kolejka ligowaKolejny remis...

W 3 kolejce Juventus po raz pierwszy w tym sezonie zagrał na stadionie rywala. Podróż do Rzymu, na mecz z Lazio. Nie można było wskazać zdecydowanego faworyta, jednak nieznacznie stawiano na Juventus. W 39 minucie Krasić uderza z 11 metrów, piłkę odbija bramkarz ale ta upada wprost pod nogi Amauriego która pakuje piłkę do pustej bramki. Gdy wydawało się że Juventus dowiezie zwycięstwo do końca ładnym rajdem środkiem popisał się Brocchi, bez problemu minął Chielliniego i wyszedł sam na sam z Buffonem którego pokonał bez problemów. Do końca Juventus próbował strzelić zwycięską bramkę, jednak Lazio zamknęło się na własnej połowie i do końca rezultat pozostał taki sam. Czyżby van Marwijkowi nie uda się wyprowadzić Juventusu z przeciętności z sezonu 09/10? Miejmy nadzieję że za jakiś czas będzie to wyglądać lepiej.
Bert van Marwijk - Szkoda, wielka szkoda. Prowadziliśmy do 80 minuty... Mogliśmy to dotrzymać, ale chwila dekoncentracji i niestety tracimy bramkę. Może niepotrzebnie zdjąłem w 60 minucie duet napastników, bo jak Amauri i Iaquinta robili nie wiele tak Borini i Quagliarella nie robili praktycznie nic. W kolejnym meczu musimy zdobyć komplet punktów bo narazie jesteśmy w środku tabeli a to musi się zmienić.

Strzelcy:
39' Amauri
81' Brocchi
Zmiany:
Juve:
46' M. Buchel Marchisio
60' Amauri Borini
60' Iaquinta Quagliarella

Kartki:
Aquilani, Pepe (Juve)

Kolejne spotkanie
vs Sampdoria (Serie A)