Dział Ogólny > Archiwum Karier

MALAGA CF!!! Wejdź i zagłosuj!

(1/41) > >>

RoGalos:
FirePatch.Top Player
O ile patch mi na to pozwoli będzie to zdecydowanie najdłuższa moja kariera, mówię tutaj o jakiś nieprzewidzianych wyrzuceniach do Windowsa.
Malaga CF
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Marcelo Bielsa nowym szkoleniowcem Malagi!!
Bielsa-Wiem jakie są oczekiwania właścicieli w tym sezonie, postaram się sprostać im, jednak Malaga to drużyna,która jest dopiero w budowie i ciężko będzie już teraz osiągać z nią największe sukcesy. Doszło wielu znanych zadowników jednak powiedzmy sobie szczerze,mamy wielu piłkarzy,którzy są już bardzo doświadczeni i nie wspomogą nas na wiele sezonów poza tym, forma zapewne też już im nie dopisuje tak jak za najlepszych lat kariery. Chciałbym jednak podziękować zarządowi za zaufanie, a kibiców zapewnić iż dołożę wszelkich starań aby Malaga stała się kolejną siłą PD.

Giggs11:
Ciekawy klub :) Powodzenia i życzę wytrwałości

Bujo:
No, oby ta kariera była jak najdłuższa, ciekawie się zapowiada. ;) Powodzenia ;)

P.S Masz tam literówkę, zadowników ;).

Super_Mario:
Zapowiada się ciekawie :) Nie powinno Cię wywalać do pulpitu, mnie jeszcze nie wywaliło :)

Zaletą FirePatcha jest to że jeśli znudzi Ci się kariera Malagą, to nawet po zmianie ustawień (np. na Championship, Serie B, czy 2 Bundesligę) będziesz mógł dalej grać Malagą, bo save zostanie. Dlatego problemów z krótkością kariery nie powinno być :)

Życzę powodzenia i jak najdłuższej kariery :)

RoGalos:
Udany początek sezonu. Hercules bez szans!!
W meczu pierwszej kolejki Primiera Division, piłkarze Malagi podejmowali na własnym stadionie ekipę Herculesa. Beniaminek od początku meczu miał problemy i widać było,że jeszcze nie przyzwyczaił się do boisk najwyższej klasy rogrywkowej w kraju.Pierwsza bramka padła w 39 minucie kiedy podanie Edinho,świetnym strzałem na bramkę zamienia Julio Baptista. Tuż po przerwie po doskonałym podaniu Manu Torresa na 2:0 podwyższa Owusu-Abeyie. Na 10 minut przed końcem na uderzenie decyduje się Duda i piłka ląduje w siatce po raz trzeci. Malaga bardzo dobre inauguruje sezon.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej