Dział Ogólny > Archiwum Karier
Nottingham Forest by Proti #13 - 9. kolejka - Nottingham przegrywa w hicie!!!
Proti#13:
Wszystkie mecze po 10 min, poziom: Top Player, rozwijanie się: dynamiczne, aktywność transferowa: normalna
Prezes klubu Nottingham Forest oznajmił, iż za porozumieniem stron rozwiązany zostanie kontrakt z Billym Davies'em. Klub z ligi Npower poszukuje następcy Szkota.
Prezydent wyjaśnia sytuację:
Nottingham Forest jest drużyną o bogatej historii. Niestety było to wiele lat temu. Razem z v-ce prezesami doszliśmy do wniosku, że Billy nie jest w stanie zapewnić nam powrotu do glorii, a jego oczekiwania były zbyt wielkie. Nasz budżet jest ograniczony, a Davies żądał ogromnych sum na transfery. Ja natomiast jestem zdania, że Nottingham posiada odpowiednią kadrę, by ponownie zagościć w Barclays Premier League, tym razem na dłużej. Dziękujemy bardzo za trud włożony w prowadzenie naszej drużyny i życzymy powodzenia w następnym klubie.
Media pytają, kto następnym menadżerem? W gronie faworytów wymienia się Bernda Schustera, Paco Floresa, Manuela Pellegriniego oraz Luiza Felipe Scolariego. Dopóki nowy opiekun "The Reds" nie zostanie wybrany dopóty drużynę prowadzić będzie Ned Kelly - asystent byłego już trenera Forest.
Swoje propozycje trenera możecie pisać w postach ;)
Proti#13:
Czekam na jakieś propozycje, lub głosowanie w ankiecie :)
CJKarl:
Szkoda że nie grasz już City.
PS:Zagłosowałem na Schustera
Proti#13:
Gram City, ale wielu mówiło mi że za łatwo będę mieć. Dlatego zdecydowałem się na nową karierę, tamta będzie moją prywatną. Mam nadzieję, że będziecie zaglądać, będę ją prowadzić długo (mam nadzieję, że nic się nie stanie z Frapsem).
Dzięki za głos.
RoGalos:
No szkoda The Citizens ale ok, moze być tutaj rownież ciekawie.
Ja bym wzią Scolariego
Zajrzyj do mnie
Nawigacja
[#] Następna strona