Dział Ogólny > Archiwum Karier
Nottingham Forest by Proti #13 - 9. kolejka - Nottingham przegrywa w hicie!!!
Proti#13:
Boję się wyskoczyć na nich, są dużo silniejsi :)
Carlos:
Fajnie że zagrałeś z moim Sheffield ;D ale szkoda ze tak ich sprałeś ;P
Proti#13:
Z Bari na remis!
Nottingham Forest po dobrym meczu remisuje z włoskim Bari. Pierwsza bramka padła dopiero w 78 minucie. Zdobył ją Tyson. Goście odpowiedzieli 5 minut później. Ghezzal dobił strzał Barreto, bramkarz musiał skapitulować.
Wyjściowe składy:
Statystyka:
Ned Kelly po meczu:
Jestem zadowolony ze swojej drużyny. Bari to mocny przeciwnik. My jesteśmy dopiero drugoligowcem, a już radzimy sobie z silniejszymi rywalami. Z jednej strony jestem zadowolony, z drugiej jest mi przykro, że był to ostatni mecz Forest pod moją wodzą. W spotkaniu z Malagą na ławce trenerskiej usiądzie nowy menadżer. Nie wiadomo jak potoczą się moje losy, to od nowego trenera zależy czy będę dalej pracował jako asystent czy też będzie chciał sprowadzić swoich ludzi.
Super_Mario:
Ale żeś rozwalił United, ale widzę że w strzałach Sheffield też nie próżnowało :o
Z Kogutami nie poszło Ci tak łatwo. Będę musiał kiedyś zagrać przeciwko Bari, bo nawet nie wiem jak grają :)
Proti#13:
Scolari trenerem The Reds!
Oficjalna strona Nottingham Forest ogłosiła, iż nowym trenerem zostanie Luiz Felipe Scolari, który prowadził ostatnio Palmeiras, Bunyodkor i Chelsea.
Brazylijczyk podpisał kontrakt na 3 lata. Nie ujawniono ile przez ten okres zarobi były selekcjoner Portugalii.
Wypowiedź Scolariego:
Cieszę się, że to mi powierzono tę funkcję. Sprawą priorytetową jest awans do Premiership, myślę, że jesteśmy w stanie dokonać tego w pierwszym sezonie. Dużą uwagę skupię także na FA Cup. Jak wiemy wygrywając te rozgrywki można zagwarantować sobie miejsce w Lidze Europejskiej. Przy okazji rywalizacja z takimi drużynami jak Chelsea czy Arsenal dostarczy moim piłkarzom mnóstwo doświadczenia.
Ned Kelly? Byłbym głupcem zwalniając kogoś takiego. Oczywiście, że chcę dalej z nim współpracować.
Drużynie przyda się kilka wzmocnień, mam dostępny niewielki budżet bo tylko 60 mln euro, myślę, że około 5 mln przeznaczę na transfery. Potrzebuję szybkiego skrzydłowego, i to jest pierwsza sprawa, którą się zajmę.
Nawigacja
[#] Następna strona