Dział Ogólny > Archiwum Karier
Bayern Monachium By CJKarl - Ważna informacja.
CJKarl:
Oliver Bierhoff nowym managerem Bayernu podpisał 2-letni kontrakt!!
Wywiad z nowym managerem:
DZ:Witam pana serdecznie co pan czuje po objęciu tak wspaniałego klubu jakim jest Bayern?OB:Na pewno jestem szczęśliwy ale nie spodziewałem się że będe tutaj manageremDZ:Jest to pierwszy klub prowadzony przez pana czy nie obawia się pan że w związku z tym będzie panu trudno?
OB:Fakt niektórzy mówią że Bayern to narazie dla mnie narazie za duży klub i musze jeszcze nabrac doświadczenia ale chyba Prezes Bayernu nie podpisywał by ze mną kontraktu gdyby mi nie ufał mam nadzieje że dobrze zaczne przygode z klubem.DZ:Czy ma pan cele transferowe na ten sezon
OB:Tak chcemy zakupic nowego bramkarza bo Butt ma juz swoje lata.
DZ:Tak więc kogo ma pan na myśli
OB:Wojciech Szczęsny ma wielki talent więc byłby idealnym kandydatemDZ:Dziekuje panu za wywiad powodzenia
OB:Ja rówież dziekuje dowidzenia
RoGalos:
No życze powodzenia, mam nadzieję,że się pozbędziesz kilku zawodników ,a dokupisz jakiś wartościowych,
reddevil8911:
Ciekawy klub sobie wybrałeś, ale osłab sobie zespół. Bo Bayern będzie rządził w lidze. Zapraszam do siebie :)
ESTroyes:
Bayern, lubię ten zespół i będę tu zaglądał.
Proti#13:
O, lubię Bundesligę. Myślę, że jest bardzo wyrównana tylko Bayern jest mocniejszy od reszty. Mimo wszystko nie będziesz mieć łatwo. Będę tu spoglądać, zapraszam także do siebie.
Nawigacja
[#] Następna strona