Dział Ogólny > Archiwum Karier

Bayern Monachium By CJKarl - Ważna informacja.

<< < (8/22) > >>

CJKarl:

4 Kolejka

Bayern wygrywa z Koeln 2:1.Ribery znowu strzela

Kolejne zwycięstwo Bayernu pod wodzą Bierhoffa.Z początku to był łatwy mecz już w 17 min.piłkę do siatki wpakował Ribery.Potem Bayernowi grało się łatwiej i 15 min później Mario Gomez poszedł na przebój i strzelił bardzo ładną bramkę z ostrego kąta.Do przerwy 2:0 dla bawarczyków.W drugiej połowie gra Bayernu nie wyglądała już tak jak w 1 połowie widocznie Bayern już grał spokojnie ale to zemściło się w 87 min kiedy to po kontrze i słabej grze obrońców bramkę zdobył Freis.Końcowy wynik 2:1 dla Bayernu.Nie wiem czemu ale sędzia doliczył aż 6 min a żadnej przerwy nie było.

Galeria

Na oficjalnej stronie Bayernu Monachium jest informacja że Bayern złożył ofertę PSV aby sprowadzić do swojego zespołu Marcelo czy transfer Brazylijczyka dojdzie do skutku dowiemy się za kilka dni.

Bujo:
Wygrałeś z Koeln, graty, Bayern nie powinien tracić punktów na takich drużynach ;).

RoGalos:
Ribery się rozstrzelał, kto by pomyślał : )

TekU:
Fajna kariera ale początek każdego meczu troche łysy znaczy. Dajesz tytuł to nad tytułem to daj jaki wynik czy coś bo to brzydko wygląda taka moja rada. Zapraszam do mnie

Emilek1908:
No pięknie zacząłeś sezon, oby tak dalej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej