Dział Ogólny > Pesleague TV
Goals Pes by mateuszcwks
master88:
Oki nie ma sprawy, jak tylko będę miał więcej wolnego czasu i nauczę się porządnie obsługi SV 10 to na pewno moje bramki znajda się na tym forum.
Mogę jedynie zdradzić, ze bramki najpierw będą z ML gdzie grałem Borussia Dortmund (oczywiście Top Player) a później BAL i może jeszcze seria A(Milan). Pozdrawiam ;)
PES365:
ciekawe bramki, do obejrzenia moje:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pozdrawiam
PES365
rzepek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEciekawe bramki, do obejrzenia moje:
Pozdrawiam
PES365
--- Koniec cytatu ---
Filmik ciekawy :) Sami próbujemy strzelać bramki z "krzyżaka", ale przeważnie leci obok albo nad bramką, a przyznam, że fajnie to wygląda. Dobra jest ta bramka (bodajże) Pedro z pięty, widać, że nieudany szczupak i trochę szczęścia, ale liczy się to, że wpadła bramka i to piętą :).
mateuszcwks:
Film #2
W końcu nadszedł ten dzień - pora na dodanie drugiego filmiku z naszymi bramkami i śmiesznymi sytuacjami. Mam nadzieję, że się spodoba, a więc miłego oglądania - ENJOY :)!
JUŻ FILMIK DZIAŁA !!
FILMIK BYŁ ROBIONY RAZEM Z KOMENTARZEM, ALE NIESTETY YOUTUBE USUNĘŁO DŹWIĘK Z POWODU "PRAW AUTORSKICH" I MUSIELIŚMY DODAĆ ZAMIENNĄ MUZYKĘ, TAKŻE NIE PISZCIE, ŻE MUZYKA NIE PASUJE, BO DOBRZE O TYM WIEMY. DELEKTUJCIE SIĘ BRAMKAMI :)
rzepek1:
Tak, przedstawiamy kolejny filmik z naszym udziałem, oczywiście mając nadzieję, że się wam podoba. Tak jak już wcześniej pisaliśmy, wszelkie komentarze mile widziane :)
Nawigacja
[#] Następna strona