Dział Ogólny > Pesleague TV

Goals Pes by mateuszcwks

<< < (79/81) > >>

mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnieźle tylko na początku fail z takim szalonym wychodzeniem bramkarzem

--- Koniec cytatu ---
No troszkę bramkarz wyszedł sobie na spacerek po polu karnym

Maaarki:
bramki konkretne :) bardzo dobrze Ci wychodza prostopadle pily - na jakich ustawieniach grasz?:> i btw jak strzelasz tak z nozycz czy cos?

mateuszcwks:
Powoli będe tworzył filmik z kolejnymi bramkami z pes 2014 :) Myślę, że będzie lepszy niż w 1 filmik :) Po zrobieniu filmiku z pes będe chciał stworzyć filmik bramek z fify 14 jeśli się uda coś strzelić fajnego, na ta chwile mam tylko buga  :P
pozdro

lukasz16:
I jak tworzenie nowego filmiku? Wpadło już kilka ładnych bramek ? U mnie ostatnio niezbyt ciekawie,  nic fajnego nie udaje mi się strzelić,czasami też trochę szczęścia brakuje, na pewno prędko nie będzie kolejnej kompilacji bramek:)

mateuszcwks:

Powoli się robi :) Bramki już mam, teraz tylko połączyć wszystko i dograć komentarze do bramek, myślę że za kilka dni wyjdzie film #2 :) Faktycznie w pes 2013 bardziej coś siedziało niż w pes 2014, albo nie potrafię ustrzelić coś fajnego :P bądź tez mało gram ...

Kolejny filmik z bramkami z pes 2014 - film 2 ! :) Zapraszam do oglądania i komentowania.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej