Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Scoreboards by lukasz111

<< < (33/41) > >>

mathey_00:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie jestem pewny ale z tego co pamietam jak oglądałem mecz to było tam chyba Warka oficjalnym sponsorem ekstraklasy i chyba rocznik np teraz 2011 czyli WARKA(logo) OFICJALNYM SPONSOREM EKSTRAKLASY 2011 jesli sie nie myle ;)

--- Koniec cytatu ---
tez mi się tak zdaje ze OFICJALNYM SPONSOREM EKSTRAKLASY 2011 powinno być :D

lukasz111:
no ok. to jak narazie przyjmuje wersje że tak jest i mam nadzieje ze scor komuś sie przyda

zukolino:
obok loga warki napisane jest "oficjalny sponsor ekstraklasy" nie widać wyraznie ale tak jest REJESTRACJA lub LOGOWANIE, ta warka to wskakiwać będzie po doliczonym czasie gry tak ? (normalnie jest zaraz po rozpoczęciu meczu ok. 1min, w trakcie zmian i przy doliczonym czasie gry o ile mnie pamięć nie myli)  bo jeśli ma się wyświetlać cały czas to nie fajnie, aha i nie rób przerwy między wynikiem :)

lukasz111:
według mnie jest napisane oficjalnym sponsorem ekstraklasy 2009. ta warka bedzie cały czas, więc niewiem czy opłaca sie robic ?

zukolino:
to jest foto które sam robiłem  6 kolejka 10-11-2010 lech - polonia W., możesz zrobić z ciekawości zobaczymy, a może się okaże że dobre będzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej