Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Scoreboards by lukasz111

<< < (5/41) > >>

lukasz111:
EPL Scoreboard by lukasz111

POBIERZ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

* żeby nie było niedomówień: rozstaw zapożyczyłem od CarLosiKa89, a teksture samej tablicy z EPL 2010-2011 Scoreboard by pespang do PES 2010, a reszte sam :)

MUFCFan:
wydaje mi się że to nei jest twój..taki sam miał Carlosik v1...ale moge sie mylić

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE* żeby nie było niedomówień: rozstaw zapożyczyłem od CarLosiKa89, a teksture samej tablicy z EPL 2010-2011 Scoreboard by pespang do PES 2010, a reszte sam :)

--- Koniec cytatu ---

Dales to takimi malymi literami ze az mnie oczy zabolaly :P A mozesz dac wiecej screenow ???tablice i formacje przed meczem ;)

lukasz111:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwydaje mi się że to nei jest twój..taki sam miał Carlosik v1...ale moge sie mylić

--- Koniec cytatu ---

jeżeli ci sie tylko wydaje to ściągnij oba scory, pograj na każdym po 5 minut i jak zobaczysz różnice to dopiero pisz

REJESTRACJA lub LOGOWANIEDales to takimi malymi literami ze az mnie oczy zabolaly :P A mozesz dac wiecej screenow ???tablice i formacje przed meczem ;)

--- Koniec cytatu ---

3maj screeny

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

aha. no i zapomniałem dodać że boisko też by Carlosik89

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEheh. no dzięki ;) a ty przypadkiem nie masz tego problemu co kolega zukolino, bo u mnie jest dobrze a nikt inny się nie wypowiada

--- Koniec cytatu ---
Mam problemy narazie z selectorem, bo sobię robię. Więc tymczasowo oceniam po screenach ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo sobie wól, lata mi to. Ja tylko mówię jak jest, taka moja ocena. ;-)

--- Koniec cytatu ---
Heh, no problem. Jakbyś miał więcej scorów zrobionych to łatwiej by było ocenić twój talent tablico-wynikowy z innymi userami, ale to jest tylko opinia, więc nie musisz odpisywać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej