Dział Ogólny > Archiwum Karier
Manchester United by Przemek112|Prezentacja stroi na nowy sezon!|Zapraszam
Przemek112:
33 Kolejka Premier League
Mecz 33 Kolejki Premier League to czas na Wielkie Derby Manchesteru czyli City kontra United.Spotkanie od początku było bardzo ciekawe ponieważ goście już po 3 minutach prowadzili po golu Adebayora.Po kolejnych 25 minutach gry było już 1:1.Wayne Rooney przedarł się przez linię obrony i technicznym strzałem po długim rogu pokonał Givena i taki wynik utrzymał się do przerwy.Od początku drugiej połowy United groźnie atakowali i w 61 minucie Nani strzałem głową po wrzutce Paula Scholsa dał prowadzenie Manchesterowi 2:1.Gracze Red Devills zbyt długo się nie cieszyli ponieważ w 70 minucie Adebayor drugi raz pokonał Tomka Kuszczaka ustalając wynik meczu na 2:2.Po tym meczu Manchester ma tyle samo pkt jak Chelsea.
Giggs11:
Szkoda że tylko remis z city :(. A jeżeli z chelsea masz tyle samo bramek to kto ma lepszy bilans bramek i jest 1? bo to jest ważne
Proti#13:
Szkoda, ale najważniejsze, że nadal jesteś na pierwszym, chociaż Chelsea też.
Przemek112:
Finał FA Cup
Pierwsze trofeum w 2011 roku!!
Już jest!! Czas na finał FA Cup.FC Liverpool kontra Manchester Unted.Spotkanie od początku było bardzo zacięte ponieważ akcja szła za akcją i w pierwszej połowie bramek nie było.W drugiej to The Reds mięli lekką przewagę ale Tomek Kuszczak był na posterunku i w regulaminowym czasie meczu nie dał się pokonać żaden z bramkarzy więc potrzebna była dogrywka.Na początku pierwszej części dogrywki Manchester zagrywał dokładniejsze piłki i oddawał celniejsze strzały.W doliczonym czasie 1 połowy Rooney po ominięciu Aggera pokonał Jonesa lekkim strzałem dając prowadzenie MU 1:0.W drugiej połowie Czerwone Diabły trochę zluzowały i mało nie skończyło się to bramką dla Liverpoolu.W 116 minucie padła zwycięska bramka dla Manchesteru.Scholes dośrodkował z lewej strony a gdy Agger źle przyjął piłkę Nani strzałem przy słupku zdobył puchar FA Cup dla United.Następne spotkanie jakie rozegrają Czerwone Diabły jest Wielki Finał Champions League z Interem Mediolan na Wembley.
mojsesh:
Fajnie wszyscy wyszli na zdjęciu ;D
Oby tych mistrzostw jak najwiecej ; d
Zajrzyj ;)
Nawigacja
[#] Następna strona