0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
nie idzie Ci najlepiej, strasznie wysokie staty ma Pompey w tym patchu, jaki to patch jest ? 11 punktów jest jeszcze do odrobienia ale jeżeli tak dalej pójdzie to raczej w tym sezonie jeszcze w Championship posiedzisz.
Widze że bardzo trudno będzie awansować do BPL, chyba jeszcze nie spotkalem się z taką karierą żeby ktoś po pierwszy sezonie nie awansowal od razu do Premiership
pewnie mało osób sądzi tak jak ja, ale w tym jest siła tej kariery. Preston North End to klub który tak naprawdę będzie w Premiership za 10 lat albo i więcej, tutaj również walczą o ten awans jak mogą, jak dla mnie nawet lepiej że nie ma Premiership po 1 sezonie.
Cóż chyba będę pierwszy niestety. Ale będę walczył o awans jak lew. Cały czas tak robię. Musze wzmocnić zespół tak około 3 zawodnikami.Dzięki, że tak myślisz ale postaram się powalczyć o ten awans, jeszcze mam 24 kolejki na odrobienie strat. Szansę małe ale zawsze są. Ten patch ma 20 zespołów w Championship.
Bez urazy, nie zrozum tego źle, ale chciałbym aby szło mi tak słabo jak Tobie Myślę jednak, że o awans możesz powalczyć do końca. Nic nie jest przesądzone! Powodzenia.
Rozumiem, spoko. Mam nadzieję, że jeszcze mi się uda powalczyć o awans. A ty chyba za bardzo się wzmocniłeś. Ja też planuje 3 wzmocnienia.
Planuję zacząć nową karierę, ale jakąś taką całkiem inną. Niestety nie działa mi strona pes-patch.com i nie mogę ściągnąć żadnego fajnego patcha. Chciałbym zostać przy Nottingham, ale to będzie zbyt nudne...