Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madrid by damiano913 <<<Potrzebna pomoc!!!>>>

<< < (3/78) > >>

jackz:
ajc szkoda tej porazki z villarealem... no ale coz czasem tak sie zdarza! ;/ powodzenia dalej!

Fala1902:

Nemanja Vidić piłkarzem Realu Madryt!!!
Real Madryt wkońcu wysłuchał próśb Carlo Ancelottiego i pozyskał serbskiego środkowego obrońcę Nemanję Vidica. Piłkarz kosztował Madrycki klub 33 miliony euro, Nemanja podpisał 3 letni kontrakt i będzie zarabiał 6 mln euro rocznie.
Oto co powiedział piłkarz na prezentacji - Jestem dumny że mogłem dołączyć do takiego klubu jak Real Madryt, wiem że jest to drużyna taka jak Manchester United która wlaczy na wszystkich frontach o każde możliwe trofeum. Postaramy się zakończyć dominację Barcelony w Europie. Hala Madrid!
Fiorentino Perez poinformował również o tym że Sergio Canales, Ricardo Carvalho i Alvaro Arbeloa opuszczają zespół. Wszyscy wymienieni rozwiązali kontrakty za porozumieniem stron.

RoGalos:
Duże wzmocnienie, no i teraz możesz sprzedać kogoś z pary Pepe, Albiol

Emilek1908:
Dobry transfer, szkoda że pozbyłeś się Carvalho bo lubię tego piłkarza. Początek sezonu nie najgorszy, chociaż porażka już zaliczona. Mam nadzieję że po porażce podniesiesz się wygrywając w kolejnym meczu :)

CJKarl:
Bardzo dobry transfer.W pierwszej kolejce się męczyłeś.Szkoda porażki z Villareal.Powodzenia dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej