Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madrid by damiano913 <<<Potrzebna pomoc!!!>>>

<< < (8/78) > >>

reddevil8911:
Hierro, ostatnio trochę słabiej ci idzie, ale będzie jeszcze lepiej. Zapraszam do siebie.

Fala1902:
1 Kolejka Champions League

W 1 meczu Ligi Mistrzów Real Madryt pojechał do Francji na mecz z Olympique Lyon. Zapewne wszyscy fani Królewskich wiedzą jakie problemy ma zawsze z nimi Real. Od początku meczu na boisku istniała tylko jedna drużyna i byli to blancos. Raz po raz sunęły ataki na bramkę Llorisa i w 34minucie Ronaldo pokonał bramkarza gospodarzy strzałem z pola karnego. Do przerwy 1:0. Po zmianie stron Blancos znowu ruszyli na gospodarzy i przyniosło to skutek w 56 minucie znowu Ronaldo zdobywa bramkę tym razem z dość ostrego kąta i było 2:0. Po tej bramce Lyon jakby się obudził i zaczął atakować co przyniosło efekt w 78 minucie kiedy to Gourcuf strzelił honorową bramkę dla Lyonu. Real wygrał ten mecz i wkońcu kibice mogą się cieszyć z 3pkt.

reddevil8911:
Mówiłem, że w końcu zwyciężysz, Real wraca do gry.

Fala1902:
6 Kolejka La Liga

W 6 kolejce Real pojechał jakby się wydawało kolejnego outsaidera ligi hiszpańskiej. Wszystko zaczęło się układać wspaniale Królewscy objęli prowadzenie już w 2 minucie po strzale Benzemy. Po tej barmce gra się wyrównała Real nie atakował już tak zaciekle. Almeria zaczęła grać swoją piłkę w 2połowie spotkania, w 56 minucie Bernaldello pokonał strzałem w długi róg Casillasa i zrobiło się 1:1. Po straconej bramce Real starał się coś zrobić ale niestety do końca meczu się nie udało i wynik końcowy to 1:1. Po meczu Carlo Ancelotti nie chciał rozmawiać z dziennikarzami. Real Madryt zajmuje 10 miejsce w ligowej tabeli ze stratą 7 punktów do prowadzącej Valencii.

karata96:
szkoda remisu zapraszam do mnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej