Dział Ogólny > Archiwum Karier

Real Madrid by damiano913 <<<Potrzebna pomoc!!!>>>

<< < (10/78) > >>

matinho10:
Gdybyś nie zablokował ankiety wybrałbym Beniteza.

Fala1902:
Fernando Hierro oficjalnie nowym szkoleniowcem Realu Madryt!!!

Fiorentino Perez poinformował dzisiaj na konferencji prasowej że nowym szkoleniowcem Królewskich została żywa legenda Realu Madryt Fernando Hierro. Podpisał on kontrakt na 3 lata. Szczegółów zarobków nowego trenera nie ujawniono.
Warto również przypomnieć osiągnięcia jakie ma na swoim koncie Fernando Hierro grając w Realu Madryt, Hierro spędził w Realu Madryt 14 lat i rozegrał w tym czasie 439 pojedynków strzelając 102 gole.
Liga Mistrzów: 1998,2000,2002
Mistrzostwo Hiszpanii:1991,1995,1997,2001,2003
Super Puchar Europy:1998
Puchar Interkontynentalny:1998

Hierro na konferencji prasowej powiedział: Jestem bardzo szczęśliwy że Fiorentino dał mi szansę pracować z tymi chłopakami. Wielu z nich znam osobiście i cieszę się na współpracę z nimi. Kocham ten klub i będę wkładał w swoją pracę całe serce, tak jak wkładałem w grę. Nie zawiodę was.Hala Madrid!

karata96:
Legenda Królewskich będzie ich prowadziła ciekawe jak mu pójdzie pewnie będzie miał lepszy kontakt z piłkarzami ;D

Fala1902:
2 Kolejka Champions League
Udany debiut Fernando Hierro
W 2 kolejce fazy grupowej champions league Real Madryt podejmował ekipę Szachtara Donieck. Fernando Hierro w swoim debiucie trenerskim dokonał jednej zmiany, wpuścił na boisko od pierwszych minut 20 letniego Joselu za kontuzjowanego Ronaldo. Od początku meczu Real atakował ale nie za wiele z tego wychodziło. W 15 minucie goście objęli prowadzenie po strzale Eduardo który wykorzystał zamieszanie w polu karnym i umieścił piłkę w siatce. Po rozpoczęciu od środka Real jeszcze bardziej rzucił się do ataków i w 40 minucie faulowany w polu karnym Joselu i sędzia dyktuję karnego. Do piłki podszedł Sergio Ramos i pewnym strzałem wyrównał stan meczu. Taki rezultat utrzymał się do przerwy.Po zmianie stron Szachtar zdobył bramkę która dała im prowadzenie za sprawą Williama. Po tej bramce Szachtar skupił się na obronie ale zostali skarceni w 78 minucie gdy stan meczu na 2:2 wyrównał Mesut Ozil. W 86 minucie stadion oszalał faulowany Higuain w polu karnym i znowu jedenastka. Sergio Ramos ponownie podszedł do piłki i tym razem nie tak pewnie ale zdobył zwycięską bramkę. Po strzeleniu tego gola Sergio wpadł w objęcia trenera Hierro.

karata96:
Kolejne zwycięstwo w LM dobry debiut Hierro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej