Dział Ogólny > Archiwum Karier
Real Madrid by damiano913 <<<Potrzebna pomoc!!!>>>
Fala1902:
10 Kolejka La LigaW meczu 10 kolejki ligi hiszpańskiej Real Madryt podejmował na Santiago Bernabeu groźną drużynę Sevilli.Spotkanie było bardzo zacięte od samego początku.W 25min. Karim Benzema po podaniu od Marcelo pokonał bramkarza gości dając prowadzenie ekipie Królewskich i taki wynik utrzymał się do końca pierwszej połowy.W drugiej zaś to Sevilla zaczęła atakować ale defensywa gospodarzy nie pozwoliła im na wiele.15 min.przed końcem spotkania po wybiciu piłki przez Palopa Lassana Diarra pokonał go strzałem z przewrotki co dało dwubramkowe prowadzenie ekipie Realu.Real wygrał to spotkanie 2:0 i zajmuję już 3 miejsce w tabeli.
jackz:
pewna wygrana z sevilla napewno cieszy! oby tak dalej!
Fala1902:
Champions League 3m grupowy
W 3 meczu fazy grupowej Real Madryt podejmował na swoim stadionie portugalską Bragę. Spotkanie rozpoczęło się fantastycznie dla gospodarzy bo już w 2minucie bedący ostatnio w dobrej formie strzeleckiej Benzema dał prowadzenie Realowi. W 30 minucie meczu Ronaldo przeprowadził rajd lewą stroną boiska i strzałem między nogami pokonał bramkarza. Niestety w 43 minucie obrońca gości brutalnie sfaulował Ronaldo który musiał opuścić boisko z powodu kontuzji. Po zmianie stron Real dalej atakował,szalał na boisku Kaka który wszedł w miejsce Ronaldo i w 76 minucie Kaka po zagraniu od Alonso ustalił wynik meczu na 3:0. Real jest na najlepszej drodze by awansować do 1/8 finału z pierwszego miejsca w grupie. Na uwagę zasługuję również fakt, że drużyna Fernando Hierro od czasu jego przybycia wygrała wszystkie swoje spotkania pod jego wodzą.
Fala1902:
Copa Del Rey 1/8 finału 2m.
W rewanżowym meczu Copa Del Rey Real Madryt grał na wyjeździe z Majorką. Gospodarze od początku meczu sprawiali wrażenie jakby to oni mieli dwubramkową zaliczkę z pierwszego meczu. Real grał bardzo spokojnie ale do przerwy wynik był bezbramkowy. Po zmianie stron na boisko wszedł 18latek Alvaro Morata i w 67 minucie wyszedł sam na sam z bramkarzem gospodarzy i pewnym strzałem umieścił piłkę w siatce. Po tym golu gospodarze sobie odpuścili walkę i Real wygrał to spotkanie 1:0. Piłkarze Realu w głowach mieli zapewne zbliżające się Gran Derbi w 13 kolejce.
reddevil8911:
Gratuluję ostatnich zwycięstw na każdym polu rozgrywek.
Nawigacja
[#] Następna strona