Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Patch PES 2010
match11:
Już jest pierwsza odsłona brather patch, zapraszam
mateuszcwks:
macie jakiegoś aktualnego patcha do pes 10 bo bym pograł a nie ma nigdzie nic aktualnego :( ??
Morek95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmacie jakiegoś aktualnego patcha do pes 10 bo bym pograł a nie ma nigdzie nic aktualnego :( ??
--- Koniec cytatu ---
No właśnie dlatego założyłem ten temat. Też mi tego brakuje. PODOBNO pod koniec marca (prawdę mówiąc to dzisiaj jest koniec) miał się wkońcu ukazać Ekstraklasa Patch 2011 (na który niecierpliwie czekam zresztą :D) w którym transfery mają być bardzo dokładne.
Jeżeli chcesz na teraz to tylko Evolution Patch ale nie polecam Ci go (zobacz sobie czemu w temacie z tym patchem. Któraś z ostatnich stron albo nawet ostatnia i przeczytaj moją ocenę patcha ) :D
PS Umiesz może robić scory???
mateuszcwks:
Nie wiem kto ale faktycznie miał wydać patcha pod koniec marca (miał wydać na po początku lutego,potem końcem lutego ,potem początkiem marca, a potem końcem marca) i chyba kupa z tego z bo typek wykasował watek, śmieszy mnie to ze zrobił gość 95% patcha w dzień a 5% robił w 2 miechy i nic ale dobra trudno a pograłby w pes 10.
Morek95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem kto ale faktycznie miał wydać patcha pod koniec marca (miał wydać na po początku lutego,potem końcem lutego ,potem początkiem marca, a potem końcem marca) i chyba kupa z tego z bo typek wykasował watek, śmieszy mnie to ze zrobił gość 95% patcha w dzień a 5% robił w 2 miechy i nic ale dobra trudno a pograłby w pes 10.
--- Koniec cytatu ---
Myślę dokładnie tak samo. Ale usprawiedliwiał się że chce aby patch był najlepszy i bez żadnych błędów. No cóż, pożyjemy, zobaczymy. :D Ja narazie gram na Evolution Patchu ale jak już pisałem- nie polecam.
PS To umiesz robić scory?
Nawigacja
[#] Następna strona