Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Patch PES 2010
Kędzior1916:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtheeminemfan- Kiedy mogę się spodziewać premiery twojego patcha? Bo ten Evolution to mnie wykończy niedługo xd
--- Koniec cytatu ---
koniec kwietnia/początek maja to zależy tylko od tego czy się wyrobię (a się staram :)) i tego czy uda mi się zuploadować go
i robię sloty europejskich pucharów tj. np. lech, aris, omonia, karpaty grają w LE, a tottenham zaczyna z eliminacji
Laperek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoniec kwietnia/początek maja to zależy tylko od tego czy się wyrobię (a się staram :)) i tego czy uda mi się zuploadować go
i robię sloty europejskich pucharów tj. np. lech, aris, omonia, karpaty grają w LE, a tottenham zaczyna z eliminacji
--- Koniec cytatu ---
Sorki, ;D mam pyt. dlaczego piszesz, że może ci sie nie udać uploading? ??? To nie jest problem ;D
Kędzior1916:
chodzi mi o to że mam 2mb/s z neo i problem jest taki, że bd kompa przed szkołą włączyć i bedzie wysyłało. z prędkością 30kb/s lol
Laperek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi o to że mam 2mb/s z neo i problem jest taki, że bd kompa przed szkołą włączyć i bedzie wysyłało. z prędkością 30kb/s lol
--- Koniec cytatu ---
Aha :-\ Ciężko
ale jak sie da na np. rapida wszyskie pliki naraz i zostawi komp na noc lub jak pisałeś do szkoły to pójdzie ;D
Zależy też od wielkości patcha ;D ;D
Morek95:
A będziesz robił jakieś 2 ligi? W karierze by się przydały... :D
Nawigacja
[#] Następna strona