Dział Ogólny > Archiwum Karier
FC Porto by MasterCreati | Znowu remis ! Zapowiada się trudny sezon !
MasterCreati:
FC Porto by MasterCreati !
Michael Emenalo nowym menadżerem FC Porto !
Dotychczasowy trener Smoków, André Villas-Boas został zwolniony z trybie natychmiastowym ponieważ, nie zdołał za kwalifikować się do LM, na jego drodze stanęło Sampdoria, FC Porto przegrało oba spotkania. 5-1 w dwumeczu. Nowym trenerem został Michael Emenalo, były piłkarz nigeryjski grający na pozycji lewego obrońcy. Podczas kariery piłkarskiej mierzył 185 cm, ważył 82 kg. Był także głównym skautem w Chelsea Londyn oraz drugim trenerem londyńskiego klubu. Jednak kiedy dostał oferte pracy w Porto nie odmówił.
Optymistyczna wypowiedź Michaela Emenalo
- Sam nie wiem co powiedzieć, na początek witam wszystkich ludzi związanych z klubem i z tym miastem. Porto, piękne miasto na prawdę nie wiele takich na świecie. Nie miałem żadnych wątpliwości co do przyjścia tutaj. FC Porto to wielki klub z wielkimi osiągnięciami i tradycjami. Jestem niemal pewny, iż taki skład jaki obecnie posiadam jest w stanie wywalczyć mistrzostwo Portugalii a także Puchar tego kraju, na pewno nie odpuścimy Ligi Europejskiej.
- Nie wiem nic o transferach, z nikim o tym nie rozmawiałem, Jedynie co mi wiadomo to, że Keirrison dołączy do Porto z Barcelony jednak ja z tym transferem nie mam nic wspólnego. Jeżeli będą jakieś roszady potrzebne to jedynie w styczniu bo teraz okienko się już zamyka a ja po 2-3 treningach nie mogę stwierdzić która pozycja potrzebuje wzmocnień.
Keirrison zawodnikiem FC Porto !
Młody napastnik FC Barcelony dołączył dziś do Porto, Keirrison kosztował Smoki 4 miliony Euro. 20 letni zawodniki ma być alternatywą na Falcao ponieważ kolombijczyk jest jedynym klasowym napastnikiem w Porto. Jest jeszcze Hulk jednak ten zazwyczaj występuje na lewym skrzydle.
RoGalos:
Smuci mnie to iż znowu kariera nowa, ale bardzo się cieszę na wybór Porto, myślę,że będzie bardzo ciekawie. Powodzenia
(możesz dać linka do portugalskiej? Zawsze chciałem Sportingiem zagrać)
Fala1902:
Powodzenia ;) Obyś dłużej pograł ;)
Super_Mario:
:o Nie pamiętam czy była kariera drużyną z Portugalii, ale widzę ligę serbską, ja założyłem w rosyjskiej i teraz portugalska :)
Życzę powodzenia Master. Oby kariera ta trwała jak na dłużej. Już jednego fana tej kariery masz :)
MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESmuci mnie to iż znowu kariera nowa, ale bardzo się cieszę na wybór Porto, myślę,że będzie bardzo ciekawie. Powodzenia
(możesz dać linka do portugalskiej? Zawsze chciałem Sportingiem zagrać)
--- Koniec cytatu ---
Nie mogę znaleźć po prostu drużyny która bym mógł grać dłużej, Arsenalem już trzeciej kariery na forum nie chce a może Porto to będzie to ? Nowy klub, nowa liga i bardzo przyjemny patch. Gorąco Polecam i proszę nie czepiajcie się o to która to już kariera i że znowu będzie krótka.
Tu masz link do tego patcha.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona