Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESVN Patch 2011 v3.2 – SUPER BIG All In One Version

<< < (2/5) > >>

Lacan:
podoba mi się seletor w którym można wybrać gamepley konami albo komu w innych patchach by się to przydało. No i też nowość jak dobrze przeczytałem tryb Wietnamskiej piłki nożnej ? (liga itd.) ?? śmiem twierdzić bardzo egzotyczne

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpodoba mi się seletor w którym można wybrać gamepley konami albo komu w innych patchach by się to przydało. No i też nowość jak dobrze przeczytałem tryb Wietnamskiej piłki nożnej ? (liga itd.) ?? śmiem twierdzić bardzo egzotyczne

--- Koniec cytatu ---
jest pierwsza i druga liga wietnamska :D gra się ciekawie zawodnicy overallem ledwo do 60 dobijają ale tak średnio to mają 20-40 :D

Ronaldo7Nani:
Bardzo dobry Patch ;]
Polecam !

admaster:
Wypasiony patch. Fajnie się gra takimi egzotycznymi drużynami.  ;D

Ale mam jeden błąd. Wywala mnie przy tworzeniu gracza w BAL w trybie ligi Wietnamskiej  :'(. Wie ktoś jak to naprawic ?

Miszczu11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest pierwsza i druga liga wietnamska :D gra się ciekawie zawodnicy overallem ledwo do 60 dobijają ale tak średnio to mają 20-40 :D

--- Koniec cytatu ---
heh, przynajmniej realistycznie to zrobili, w jednym patchu z ligą egipską to niektórzy zawodnicy mieli tam overall w okolicach 95 (jeden miał 99)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej