Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Logosy

Fortune Teller Logos edited

<< < (5/19) > >>

przemol_24:
Zindeksowałem jedno logo w Macromedii Fireworks i wyszło coś takiego:

Mejor miałeś racje co do ich indeksowania. Indeks popsuje efekt, tylko że nie którzy będą chcieli je mieć w grze a do tego jest potrzebny indeks i ja jestem za tym żebyś dodawał loga bez indeksowania i z indeksem (oczywiście jeżeli by ci się chciało, albo jakbyś miał czas)

Franek1234321:
jak chcesz mejor, to ja mogę te loga indeksować, bo nawet nie wygląddaja tak zle w grze , zreszta tutaj masz screena - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Mejor:
To czyli tak, Franek będzie indeksował i mi podsyłał loga, a ja będę dodawać, oczywiście będą loga z indeksem i bez

Mejor:
Loga indeksowane, podziękowanie dla Franek1234321

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

EDIT: Jutro postaram się dodać Serie A i Serie B

makaveli91:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZindeksowałem jedno logo w Macromedii Fireworks i wyszło coś takiego:

Mejor miałeś racje co do ich indeksowania. Indeks popsuje efekt, tylko że nie którzy będą chcieli je mieć w grze a do tego jest potrzebny indeks i ja jestem za tym żebyś dodawał loga bez indeksowania i z indeksem (oczywiście jeżeli by ci się chciało, albo jakbyś miał czas)

--- Koniec cytatu ---

źle zindeksowałeś :). pokażę jutro jedno logo indeksowane w tym samym programie , trzeba zaznaczyć jedną opcię :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej