Dział Ogólny > Archiwum Karier
Kariera Atletico Madrid [marcin1111151] Wielki HIT sezonu!! Dodano zmiany!!
marcin1111151:
Superpuchar Europy UEFA
Dwa wielkie kluby. Jeden z Mediolanu, drugi z Madrytu. Te zespoły zagrały o Superpuchar Europy UEFA. Od zaczęcia meczu Inter od razu przeszedł do ataku i atakował tak Atletico przez 20min. w końcu Hiszpański klub wziął się w garść i poszedł na przód. Bardzo silnym strzałem zaskoczył bramkarza Diego Forlan, lecz i tak nie padła bramka. Ci kibice co myśleli że w pierwszej połowie nie padnie bramka się mylili. Po wybiciu piłki przez piłkarzy węża w 45min. spotkania. Gdy Reyes wybił piłkę z autu Antonio Lopez od razu oddał ją wybijającemu, a on dograł ją w pole karne. Wystarczyło tylko że Filipe Luis uderzył piłkę głową i zaraz mamy piękną bramkę. Pierwsza połowa zakończyła wynikiem 0:1. Druga połowa przez 15 min. piłka zostawała w polo i prawię że wo gulę nie zbliżyła się do strefy bramkarskiej. Po tym czasie zaatakował inter. I bardzo słusznie. Zawodnicy z Madrytu próbowali wybijać piłkę, lecz na marne ponieważ i tak klub dalej atakował. W końcu musiała paść bramka, więc wpadła. Na swoim koncie miał gola Kameruńczyk, Samuel Eto'o. W 80 min. Był ostry faul na Reyes'ie. Musiał zejść z boiska, a Snejder zobaczył żółtą kartkę. Druga połowa zakończyła się rezultatem 1:1, a to oznacza tylko jedno. Dogrywka. W pierwszej części tak samo jak i w drugiej nie były groźne ataki, lecz nie było bramek. Była jednak jedna czerwona kartka Azpilicueta w 113 min. Przez 120min. żadna z zespołów nie mogła strzelić drugiej bramki, więc zwycięzcą został wyłoniony w rzutach karnych. Młody Rodrigo wykazał się w meczu zdobywając gol w serii karnych. Wygrał Atletico i to ten klub ma kolejny puchar na koncie. To nie był z byt dobry mecz w wykonaniu Azpilicueta.
Składy
Puchar
Gol Filipe Luis
Gol Eto'o
Czerwona kartka Azpilicueta
Zwycięstwo
Podsumowanie meczu
Powtórki
Pierwszy gol
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Drugi gol
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Rzuty Karne
Sorry, dodam nie długo(nie mam czasu :()
matinho10:
No ale widzę ,że wiesz o co mi chodziło i że ruszyłeś ! :D
Najważniejsze ,że wygrałeś puchar i tyle ,
MasterCreati:
niestety się myliłem w typowaniu, wygrałeś dopiero po karnych ale było za to ciekawie ! gratuluje zdobycia tego trofeum.
GrubSon:
ładnie hula Felipe Luis Kasmirski.
reddevil8911:
Zdobyłeś SuperPuchar, zrób teraz wszystko, żeby za rok też zagrać. Mecz dramtyczny do samego końca. Już coraz lepiej wygląda twoja kariera.
Nawigacja
[#] Następna strona