Dział Ogólny > Archiwum Karier
Kariera Atletico Madrid [marcin1111151] Wielki HIT sezonu!! Dodano zmiany!!
Konfas:
Tak jest ;D Palermo leży i kwiczy ;P Nie lubię ich, dobrze, że ich pocisnąłeś ;P
CR7MUFC:
Bardzo dobrze Palermo leży , Z Realem będzie Ci ciężko .. Ja bym chciał żeby Torres wrócił :D
reddevil8911:
A niech wraca Torres do Atetico. Ale wtedy to już będziesz miał pakę na zwycięstwo ligi i LE. Masz moje Sroki w grupie. Newcastle powalczyło z turkami i bardzo dobrze.
marcin1111151:
6 Kolejka Premier Division
Opis:
Dwa wielkie kluby z Madrytu i tylko jeden zwycięzca. Vicente del Bosque popatrzył na skład Realu i powiedział że nie da rady ich pokonać z tak słabym składem. Kibice nie mogli w to uwierzyć że zawodnicy z Vicente Calderón mają zagrać defensywnie. Królewscy tylko raz przeszli przez obronę Atletico bez żadnych spalonych w 30min. meczu. Benzema trafił w bramkarza i gdy bramkarz nie zdołał dość do bramki wykorzystał to Di Maria po przez silne dobicie. Pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 1:0. Atletico miało w meczu ok. 10 celnych strzałów na bramkę Casillasa. Udowodnił że jest godzien grać w reprezentacji Hiszpanii. Lassana Diarra był wszędzie tam gdzie piłka, dlatego też został zawodnikiem meczu. Gdy by nie Sergio Asenjo to Real zdobył by o wiele większą liczbę goli.
Składy
Podsumowanie spotkania
Zawodnik meczu
Inne wyniki
Tabela
Powtórki
Gol Di Marii
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kolejny rywal
Newcastle United
reddevil8911:
No proszę Real wygrywa derby szkoda trochę. Teraz moje Sroki.
Mam prośbę bądź dla nich delikatne i mocno ich nie stłucz. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona