Dział Ogólny > Archiwum Karier
Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!
marcin1111151:
Bardzo ciekawe ;) Fajnie by było jak byś weszedł do 1 ligi ;D
reddevil8911:
Nowy właściciel już dał we znaki kibicom. To źle rokuje na przyszłość.
Marcin14:
Tottenham idzie jak burza
Po tym jak Bhumibol Adulyadej przeprosił za to co powiedział w swoim pierwszym wywiadzie to piłkarze też pokazali się nowemu nabywcy i to w znacznie inny sposób bo nie jak już Tottenham nas przyzwyczaił wygrywać 1 bramką w samych końcówkach a teraz wygrał 3:1 a było już że przegrywał 1:0 po bramce Larsena Tourego ale Tottenham szybko się podniósł i momentalnie odrobił straty.Pierwszą bramkę strzelił Lennon który dobił z 1m piłkę do siatki. Drugą bramkę strzelił Bale który przepięknym strzałem pokonał bramkarza gospodarzy. Trzecią bramkę po udanym rajdzie zdobył Bent który pokonał bramkarza z 8m. A o to brameczki
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Pierwsza bramka w meczu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Pierwsza bramka Tottenhamu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Druga bramka Tottenhamu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Trzecia bramka Tottenhamu
Dabrowy00:
Ciekawa liga. Powodzenia dalej. Gratuluję tych zwycięstw :)
Marcin14:
Tottenham w ćwierćfinal
Po pierwszym meczu wszystko było moźliwe dlatego Tottenham musiał uważać. Pierwszą bramkę strzelili gospodarze i w dwumeczu było 2:2 ale Tottenham nie spuścił głów i grał dalej i to się opłaciło bo do wyrównania w meczu doprowadził niezawodny w tym sezonie Lennon i to dawało oczywiście awasn Tottenhamu i w następnej rundzie czeka na nas Nac Breda.
Wywiad z trenerem
Dziennikarz: Jak pan ocenia dzisiejszy mecz?
Redknapp: Mieliśmy dużo szczęścia że gramy dalej ale trzeba dalej pracować nad obroną i to będzie moim celem w okienku
Dziennikarz: Wie pan już kogo sprowadzi ?
Redknapp: Nie nie wiem
Dziennikarz: Przed wami mecz z przed ostatnią drużyną ligi co pan o tym sądzi
Redknapp: To dopiero początek więc tak może wyglądać ale w tym sezonie zespoły są bardzo wyrównane więc to ma małe znaczenie jakie miejsce ma w tabeli bo ja i tak będę chciał z tym zespołem wygrać nie ważne które miejsce ma w tabeli
Dziennikar: Dziękuję za wywiad
Redknapp: Proszę
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Pierwsza bramka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Bramka Lennona
Nawigacja
[#] Następna strona