Dział Ogólny > Archiwum Karier

Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!

<< < (33/37) > >>

reddevil8911:
Ciekawi gracze, Perea na pewno pokaże dobrą grę. Hmm Keobi to nie wiem czego mogę się po nim spodziewać.

Marcin14:
Niesamowity mecz z przedostatnią drużyną
4:2
Bramki:7min Odonkor(Dotan)10min Perea(samobój)12min Defoe39min Defoe42min Lennon(samobój)75min Defoe
Skład obu drużyn
Mecz rozpoczął się niesamowicie bo już przez 15min padły aż trzy bramki. Pierwsza bramka padła już w 7min bo dośrodkowaniu Dotana zaspali obrońcy i Odonkor strzałem głową umieścił piłkę i było 1:0 ale prowadzenie trwało tylko 3min bo w 10min nastąpił atak Hull city ale strzał Kilbanego obronił Gomes ale do bramki wszedł Perea i w swoim pierwszym występie strzelił samobójczą bramke.Całe szczęście remis trwał tylko 2 min bo gdy Bent miał oddać strzał to wzieli mu piłkę obrońcy ale nie wiedzieli gdzie jest piłka ale za to dobrze wiedział Defoe który pokonał bramkarza gości i było 2:1. Po szybkim początku piłkarze nie atakowali tak jak przez pierwsze 15min ale kolejne strzelnie rozpoczeło się przed końcem pierwszej połowy a bramka padła po tym jak Lennon oddał strzał ale zablokował obrońa ale na miejscu był Defoe który wygrał rywalizację o piłkę z obrońcą i pokonał po raz drugi bramkarza gości. Prowadzenie 3:1 nie trwało długo bo zaledwie 3min a bramkę po rzucie rożnym strzelił Lennon ale niestety Gomesowi który nie miał szans na obronę tego strzału. Po przerwie już nie było tak zabójczego tempa ale Defoe chciał bardzo strzelić hatrricka i mu to się udało kwadrans przed końcem meczu a bramka padła po induwidualnej akcji w której zwiódł obrońcę i pokonał bramkarza po raz trzeci.
Bramka na 1:0
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Bramka na 1:1

Bramka na 2:1

Bramka na 3:1

Bramka na 3:2

Bramka na 4:2
Statystyki po meczu
W 20 kolejce padło aż 38 bramek a średnia na mecz wynosiła 3,8  Najwięcej bramek padło w meczach:
Blackburn 5:1 Middlesbrough
Tottenham 4:2 Hull City
Bordeaux 0:5 Manchester United

Następny mecz z Manchesterem United

MasterCreati:
bardzo ciekawa kolejka, bramka Odonkora na 1 - 0  bardzo ładna, taki szczupak jak to się mówi..hehe
Ale MU rozjechał Bordo..

match11:
mecz pełen emocji i oczywisty zwycięsca brawo

Zapraszam do mnie

CR7MUFC:
Gratulacje za zwycięstwo , mecz ciekawy . MU pokazało klasę   ;)

Zapraszam do mnie  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej