Dział Ogólny > Archiwum Karier
Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!
Fala1902:
Stawiam 3:2 :D
Marcin14:
Nikt sie tego nie spodziewał
0:3
Bramki:13min Dotan60min Defoe90+min Defoe(Bent)
Skład obu drużyn
Przez pierwsze 10min atakował Manchester ale bramki nie było i by się wydawało że już ma być ale na nieszczęście Diabłów bramki nie było najbliżej tego był Tevez który w 11min trafił w słupek. Po tym słupku Tottenham się obudził a najbardziej Defoe i Bent którzy zagrali dwójkowom akcję ale Defoe nie strzelił bramki ale za to dobił Dotan i w 13min było 0:1 i nikt sie tego nie spodziewał. Po tej bramce Manchester nie atakował już tak jak przez pierwsze 11min i przez to w ataku częściej byli goście ale nie strzelili oni bramki. Po przerwie znowu były ataki Manchesteru ale znowu nie trafili bramki ale za to Defoe który dostał dobre podanie i zmylił obrońcę i bramkarza i było 0:2 i już Manchester nie podniósł sie ale jeszcze Tottenham żeby bardziej zdołować to w doliczonym czasie gry Bent podał na 8m a Defoe strzelił swoją 2 bramkę w tym meczu a w sezonie 17 i jest tylko jedną bramkę za Cavenaghim. Jeszcze Bent wygrał rywalizację w tym meczu z Ronaldo bo Cristiano nie miał żadnej asysty a Bent grał bardzo dobry mecz i zaliczył jedną asystę i jest już tylko jedną asystę mniej od Ronaldo
Pierwsza bramka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Druga bramka
Trzecia bramka
Statystyki po meczu
MasterCreati:
nie powinieneś zwiększyć poziomu...??
idzie Ci bardzo dobrze, nadal bez porażki jesteś więc zastanów się nad tym.
Marcin14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie powinieneś zwiększyć poziomu...??
idzie Ci bardzo dobrze, nadal bez porażki jesteś więc zastanów się nad tym.
--- Koniec cytatu ---
Master nie ma już lepszego poziomu bo gram na Top Player poniże masz dowód
Po prostu jestem dobry :)
MasterCreati:
o nie wiedziałem :)
ale tak na tych filmikach jakoś z łatwością dryblujesz..hehe dawno nie grałem w poprzednie części może dlatego tak się mi wydaje.
Nawigacja
[#] Następna strona