Dział Ogólny > Archiwum Karier

Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!

<< < (7/37) > >>

TekU:
ja zagłosowałem na opcje number TWO ale to zależy od czasu

Marcin14:
Kolejna wygrana i 8pkt przewagiPo pierwszych transferach nie wiadomo było jak zagrają ze sobą napastnicy. Niestety po 20min gospodarze prowadzili 1:0 a na to odpowiedzieli 2 nowych napastników a w rolach głównych Aguero i David Suazo. Ten pierwszy dośrodkowywał a drugi wykończył perfekcyjnie i było już 1:1 a o to bramka.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

W drugiej bramce brał 3 sprowadzony napastnik-Guerrón który wykonał rajd lewą stroną a potem dośrodkował do Aguero a ten przepięknym strzałem pokonał bramkarza bramka:

Do przerwy Tottenham prowadził 2:1 ale po przerwie Bodeaux rzuciło się do ataku i wy 47min było już 2:2 a bramkę strzelił Gourcuff a o to ta bramka

Tottenham szybko chciał odrobić i to mu się udało bo po 12min znowu prowadził i tego prowadzenia już nie oddał do końca meczu wynik spotkania 3:2 a ostatnia bramka wyglądała tak:

W czasie meczu też umiejętnościami popisał się Aguero ale niestety zabrakło szczęścia i z  wolnego trafił w spojenie

Następny mecz z Auxerre

Komentujcie bo ja tego do siebie nie piszę i nie wiem czy pisać tą karierę czy nie bo jak do siebie mam pisać to dziękuję bardzo

Fala1902:
Gratuluję zwycięstwa ;)
Jeżeli chcesz by ktoś Tobie komentował, to Ty komentuj innym ;)

Marcin14:
Od dzisiaj będę opisywać 5 meczów w jednym poście skończę tak pisać jak przejdę do 1 ligi

reddevil8911:
Powiem tak estetyczniej jest pisać co jeden mecz. Tak jest najlepiej bo czytelnie. Będą komenty z czasem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej