Dział Ogólny > Archiwum Karier
Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!
Marcin14:
Dwa remisy i awans
Po meczu z AZ przyszedł mecz na znanego nam przeciwnika a był nim to Valenciennes w którym toczyliśmy bój o finał i w nim wygraliśmy teraz walczyliśmy żeby zdobyć punkty i to żeby podstawowi zawodnicy odpoczeli przed finałem i nam się to udało.
Bo w doliczonym czasie strzelił Audel ale to co zrobili Koguty było nie wiarygodne a najbardziej Bale Aguero i Bent ten drugi wysunął piłkę na 7m a Bent tego nie marnuje w drugiej połowie nic się nie działo i wynik się utrzymał a po meczu dowiedzili się władze klubu że Le Mans zremisowało.
Potem nadszedł czas na zespół z Szkocji-Rengersów i tym razem wynik po pierwszej połowie był bez bramkowy a trener w szatni powiedział że Le Mans wygrał z Zenitem i jeśli po meczu będzie remis to awansujemy i niestety mieliśmy pod górkę bo w 47min drugą żółtą kartkę dostał Dos Santos ale jego koledzy walczyli i zespół zremisował i mamy awans do 1ligi.
A o to tabela
Fala1902:
Gratuluję awansu ;)
MasterCreati:
gratuluje awansu bo to jest najważniejsze, w przyszłym sezonie musisz wywalczyć awans do LM :D albo nawet mistrzostwo jednak będzie ciężko. Trochę brakuję ładu w tej karierze :D
Marcin14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgratuluje awansu bo to jest najważniejsze, w przyszłym sezonie musisz wywalczyć awans do LM :D albo nawet mistrzostwo jednak będzie ciężko. Trochę brakuję ładu w tej karierze :D
--- Koniec cytatu ---
Wiem że brakuje ładu ale to szybko piszę ale jak będę w 1lidze napewno będzie lepiej
reddevil8911:
Gratuluję awansu, mam nadzieję że lepiej będziesz opisywał jak już będziesz grał w ekstraklasie angielskiej.
Nawigacja
[#] Następna strona