Dział Ogólny > Archiwum Karier

Tottenham by Marcin14-Szok w meczu z Manchesterem-Komentujcie!

<< < (14/37) > >>

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgram na top player

--- Koniec cytatu ---
to gratuluję, idzie CI wyśmienicie

Marcin14:
Najtrudniejszy mecz w ostatnich 8 meczach
Skład obu drużyn

Kto by się spodziewał że właśnie mecz z Liverpoolem będzie najtrudniejszy chyba nikt.
Przez pierwsze 45min znaczącą przewagę miał zespół Redknappa ale gdy sędzia doliczył jedną minutę to przy piłce byli zawodnicy The Reds i doszło podane do Kuyta a ten z narożnik dośrodkował a Torres z 7m trafił w poprzeczkę ale na niekorzyść Kogutów tak że odrazu wpadła do bramki i po jednym strzale Liverpoolu było 1:0.Po przerwie znowu przewaga Tottenhamu ale wynika nadal 1:0 ale ten wynik był prawie do końca meczu gdy już wszyscy sądzili że będzie 1:0 dla The Reds to ich myśli zmienił Jenas który w 83min dał remis Kogutą a Liverpool nadal z 1 strzałem remisuje 1:1 ale gdy był doliczony czas gry to przy piłce tym razem byli piłkarze Tottenhamu i tak jak w pierwszej połowie tak i w drugiej ostatnia minuta i Gol i znowu Jenas który przez 7min strzelił dwie bramki i dał zwycięstwo Kogutą a o to bramka Jenasa w doliczonym czasie gry

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

GrubSon:
Jak Top Player to szaczun , a nie możesz sobie jakiegoś patcha ściągnąć żeby zamiast North East London był poprostu Tottenham?

Marcin14:
Odonkor w ostatnim dniu zostaje wypożyczony
W ostatnim dniu władze klubu już były pewne że Odonkor nie zostanie przez nich kupiony ale mimo to złożyli ofertę żeby wypożyczyć a w zamian zaoferowali Modrica i tym razem władze klubu potwierdziły i Odonkor jest już w naszym klubie o to krótki wywiad z nim:

O-Odonkor
Dz-Dziennikarz

Dz:Dlaczego nie chciałeś przyjąć oferty Tottenhamu o transferze?
O:Ja chciałem ale niestety władze klubu na to mi niepozwalały
Dz:Zostałeś wypożyczony jak sądzisz będziesz miał szanse na pierwszą jedenastkę?
O:Mam nadzieję ale jeszcze nikt nie wie jak gram a w sparingach nie grałem bo w ostatniech chwili został mój transfer uzgodniony
Dz:Przed wami walka o LM jak oceniasz wasze szanse?
O:Napewno będzie ciężko bo są dwa Manchestery jest i Chealse i Liverpool gdzie w ostatnim sparingu Tottenham wygrał dopiero przez bramkę w 90min i nie można zapomnieć o Arsenalu który jest nieobliczalny
Dz:Przed wami już w 2 kolejce ciężki przeciwnik bo Manchester United jak sądzisz dacie rade wygrać?
O:Jak wszyscy zagrają tak świetnie jak w sparingach to jest w naszym zasięgu
Dz:Dzięki za wywiad
O:Bardzo proszę

Pełny skład na ten sezon
Bramkarze:23.Cudicini
1.Gomes
27.AlnwickObrońcy2.Hutton
26.King
21.Chimbonda
31.A.Sidibe
39.Woodgate
20.Dawson
22.Corluka
33.Ricardo Rocha
16.Gunter
11.Gilberto
Pomocnicy3.Bale
8.Jenas
7.Lennon
4.Zokora
5.Bentley
14.Odonkor
19.Taarabt
12.Wilson Palacios
6.Huddlestone
26.Chirne
Napastnicy9.Pavlyuchenko
15.Robbie Keane
25.Defoe
10.Bent
18.Campbell
24.Dotan

Marcin14:
Pierwsza wygrana w Premier League
1:2
Bramki:5min Defoe(Dotan)
58min Hugnes
74min Lennon
Pierwsza jedenastka drużyn

Po dobrych sparingach Tottenham wiedział że nie musi się obawiać Hull City ale i tak oczywiście mecz potraktował w 100% i to się opłaciło bo w 5min po akcji Defoe-Dotan padła już pierwsza bramka i to uspokoniło odrazu Kogutów ale nadal grali swoją piłkę ale i tak wynik nie zmienił się do przerwy i po pierwszej połowie zawodnicy Tottenhamu schodzili z uśmiechami do szatni ale w drugiej połowie już tak łatwo nie było czego był efekt w 58min bramka Hugnesa ale wtedy goście się obudzili i w 74min piękną akcję przeprowadził Lennon i z 16m pokonał bramkarza gości i ten wynik utrzymał się do końca meczu.

Statystyki meczu
A o to wyniki 1 kolejki

A już w drugiej kolejce hit 2 kolejki Tottenham - Manchester United

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej