Archiwum > Sport
Formuła 1 i inne sporty motorowe.
$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdzie Ty coś takiego wyczytałeś? Człowiek normalnie ma około 5 litrów... Jeśli straci połowę tego to jest w stanie bardzo ciężkim.
--- Koniec cytatu ---
Tak powiedział ten lekarz, ale pamiętajmy że krew była mu cały czas przetaczana, w takich wypadkach podaje się ile litrów krwi zostało mu przetoczone i to pokazuje ile stracił
OjciecDyrektor:
Też jak na wszystkich portalach to zobaczyłem to się zdziwiłem!
Marcin14:
To jest filmik jak zareagował Morena i Bonata jak zobaczył wypadek Roberta (akcja od 3min15s)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A tu jak Scriva i Micheletti jak zobaczyli wypadek Roberta i podobno mówili:- Stop, stop! To Robert.. O Boże, co mu się stało?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
I podobno jest Flavio Briatore u Kubicy
MichW:
Ale jestem tak wkurw. Akurat takiego pecha, gdyby bariery nie było to by spadł, może dachował, ale wyszedł by BEZ SZWANKU. No cóż, dużo słuchałem ostatnio, to jest taka możliwość że nawet w czerwcu wróci (Nie chodzi mi o wyp. P.Zięntarskiego, tylko o wyp. jedengo z medyków na temat czasu zrastania się kości). Gorąco się o to modle, choć to będzie mniejsze zło, bo napalałem się już na tą formułę, tak jak przed miesiącem na przyszłotyg. mecz Lecha, bo na Pił.R już nie liczę, w nogę sparingi, ewentualnie siata, ale to już nie te emocje :( :( :( :( :( :( Życzymy ci zdrowia, wracaj szybko do nas !!!!
Marcin14:
Coraz więcej się mówi kto zastąpi Roberta w Lotusie ja słyszałem o 4 kierowcach:
Kimi Raikkonen
Nico Hülkenberg
Nick Heidfeld
Bruno Senna
Najlepiej by było według mnie jak by był Kimi bo wiadomo w 2007r mistrz świata ale czy po tak długiej przerwie będzie jeździł jak dawniej nie wiadomo wtedy to bym wolał Nicka któy ma kontakt z F1 wprawdzie ostatnio dużo nie jeździł bo był trzecim kierowcą ale ostatnie wyścigi w 2010r jeździł i to były nawet miejsca w pierwszej "10". Potem bym postawił na Nico wprawdzie pokazał w Brazyli że umie jeździć ale w wyścigu tak nie było i rzadko jest w pierwszej "10" a w najgorszym wypadku postawił bym na Bruno wprawdzie nie wiem jak jeździ jak ma dobry bolid bo w poprzednik sezonie miał jedno z najgorszych bolidów w stawce a jakie są wasze typy co do kierowcy co by mógł zastąpić Roberta kiedy on będzie dochodził do siebie?
Nawigacja
[#] Następna strona