Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2011 in PES 6 - Graphic Mode by AntrAcsA

<< < (4/5) > >>

Diams:
A ja na to mam jedną rade gówna się nie ściąga i nie zrobicie z pesa 6  jedenastki

przem1412:
A ja mam nazwiska tylko nad graczem i mi tam pasuje :D

WieWiorr944:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja na to mam jedną rade gówna się nie ściąga i nie zrobicie z pesa 6  jedenastki

--- Koniec cytatu ---
Pomyśl także o ludziach którzy nie mają Intel Dual Core czy Phenom X3 8000 i sobie nie zagrają w PES 11 czy Fife 11 (nawet w 09) Ja od dwóch miesięcy cisnę na AMD 746Mhz i nie chodzi nic innego. Lub pomyśl o ludziach, którzy po prostu lubią grać w PES6, a przyjemniej się gra z aktualnymi składami, strojami, stadionami. Dziękuje, dobranoc.

D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomyśl także o ludziach którzy nie mają Intel Dual Core czy Phenom X3 8000 i sobie nie zagrają w PES 11 czy Fife 11 (nawet w 09) Ja od dwóch miesięcy cisnę na AMD 746Mhz i nie chodzi nic innego. Lub pomyśl o ludziach, którzy po prostu lubią grać w PES6, a przyjemniej się gra z aktualnymi składami, strojami, stadionami. Dziękuje, dobranoc.

--- Koniec cytatu ---
Dobrze powiedziane pozdro ziomek

KamZ123:
sry za odkop, ale PES 2011 nie ma aż takich dużych wymagań, co prawda na 746MHz nie ruszy, ale mi na AMD 1600MHz 1GB ram i kacie 128MB przy dobrej optymalizacji śmiga na medium ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej