Korzystając z okazji, iż jest to lepsze forum o PES w Polsce, chciałbym się z Wami podzielić informacjami o zorganizowanym ostatnio turnieju PES CUP KORZENNA 2011.
Być może ten wątek nakłoni kogoś to podobnych ruchów i zechce ktoś zorganizować coś podobnego, aby rozpowszechniać w Polsce tę wspaniałą serie jaką jest Pro Evolution Soccer.Jestem Albert, mieszkam nieopodal miejscowości Korzenna (woj. małopolskie, powiat nowosądecki) i od kilku lat początkiem roku organizuje, przy pomocy również innych turniej w Pro Evolution Soccer. Do udziału w turniejach zapraszałem zawsze ludzi z okolic naszej gminy Korzenna. Prowadzę gminną stronę sportową na której publikuje informacje, aktualności o każdym z turniejów. Kilka dni temu zakończył się aktualny turniej PES CUP 2011! Chciałem Wam przekazać kilka informacji na temat tegorocznego turnieju, a dla tych którzy bardziej będą chcieć się wtajemniczyć podam linki, na których będzie można więcej się dowiedzieć.

W tym roku podobnie jak i 2 lata wcześniej przed turniejem stworzyłem film zachęcający, oto on: