Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
[Tutorial]Jak dodać do gry własną druzynę i przypisać ją do ligi by KamZ123
KamZ123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW takim razie jak można zmienić nazwę w trybie MLonline(zmienilem jeden klub na nielicencionowany,zmieniłem nazwę w grze ale jej nie przyjmuje).Ewentualnie na jakim patchu jest to możliwe?
--- Koniec cytatu ---
nazwy zmienić możesz hexedytorem w unnamed_1825 z dt0f, ale trochę byś się przy tym narobił
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurde zainstalowałem ten program i jak go włączam to błąd wyskakuje
EDIT: A może źle instaluję, bo przy instalacji, instaluje na dysk C a gre mam na dysku D (trzeba do tego samego folderu?)
--- Koniec cytatu ---
wszystko dobrze instalujesz, tylko nie masz .Net Frameworka, ściągnij wersję 3.5 i będzie śmigać
NexaT:
Teraz mam problem z frameworkiem:
W połowie instalacji, większej połowie wyskakuje błąd i pisze "Błąd instalacji". Co mam zrobić?
KamZ123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeraz mam problem z frameworkiem:
W połowie instalacji, większej połowie wyskakuje błąd i pisze "Błąd instalacji". Co mam zrobić?
--- Koniec cytatu ---
może spróbuj pobrać frameworka z innego źródła, najlepiej z microsoft.com
NexaT:
Pobierałem z "dobreprogramy" więc to chyba nie problem instalki, no ale dobra spróbuje jak radzisz, zajrzyj tutaj niedługo edytuje :).
EDIT: Pobrałem ze strony microsoftu i też błąd, w komentarzach na dobreprogramy pisał 1 gość że trzeba mieć Service Pack 3 wgrany, czy to w czymś pomoże? Pomóżcie bo zależy mi na tej swojej drużynie :D
A i jeszcze 1: czy istnieje taka możliwość że ktoś zrobi za mnie drużyne, nie wiem wrzuci na np. megaupload, ja bym pobrał a potem wrzucił do jakiegoś folderu odpowiadającego za drużyny.. Wyszło by takie coś?
KamZ123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPobierałem z "dobreprogramy" więc to chyba nie problem instalki, no ale dobra spróbuje jak radzisz, zajrzyj tutaj niedługo edytuje :).
EDIT: Pobrałem ze strony microsoftu i też błąd, w komentarzach na dobreprogramy pisał 1 gość że trzeba mieć Service Pack 3 wgrany, czy to w czymś pomoże? Pomóżcie bo zależy mi na tej swojej drużynie :D
A i jeszcze 1: czy istnieje taka możliwość że ktoś zrobi za mnie drużyne, nie wiem wrzuci na np. megaupload, ja bym pobrał a potem wrzucił do jakiegoś folderu odpowiadającego za drużyny.. Wyszło by takie coś?
--- Koniec cytatu ---
ja mam service pack 3, może to coś pomaga. a do dodania zespołu potrzebne są pliki Edit.bin z moich dokumentów i unnamedy 1825 i 1826 z dt0f
Nawigacja
[#] Następna strona