NexaT, ja robię tak, że najpierw wpisuję nazwę drużyny, kraj, kontynent, później stawiam na Unlicensed (Club), i rank na ostatni którego jeszcze niema w klubach u mnie był to 170, a na końcu dodaje ID, klikam save, poźniej plik/save. Następnie otwieram League Editor i dodaje do lig 21, 30, 33, 38, 39, 40, 41, 42, daję jako klub, nie wiem czy jako reprezentacja działa i za każdym razem klikam podczas dodawania save, poźniej plik/save. Na końcu wchodzę w Teams, klikam na drużynę dodaje jakiś stadion, chantsy, krótką nazwę i w Names, żeby do wszystkich dało tą samą nazwę, Team Logo też jakieś daje, klikam Accept, plik/save i drużyna jest w grze. Wszystko ładnie śmiga, są zawodnicy, dodałem stroje, emblemy. Może napisze jakiś poradnik, bo ten to tak na szybko
, trochę się rozpisałem, jak będą jakieś problemy to pisać, powinienem odpisać szybko
. Nie napisałem jeszcze, że dodałem już tak 10 drużyn i z żadną nie ma problemu, więc "mój" sposób działa, napisałem tak mój bo pewnie robicie to co ja w 99%, a ja coś z tym 1% zrobiłem i drużyny działają.