Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2011 Patch 1.5 by razib_46 NOWA WERSJA !!!!!

<< < (5/8) > >>

marcin1111151:
Może mi ktoś zrobić parę screen'ów z składami paru drużyn? Manchester United, Manchester City, Chelsea, Juventus, Inter, AC Milan, Real, Barcelona.

Z góry wielkie dzięki. ;D

Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże mi ktoś zrobić parę screen'ów z składami paru drużyn? Manchester United, Manchester City, Chelsea, Juventus, Inter, AC Milan, Real, Barcelona.

Z góry wielkie dzięki. ;D

--- Koniec cytatu ---

co Ci tak zależy, piszesz o tym w każdych wątkach z patchem

koras1996:
Patch taki sobie. Nie ma chyba adnych tranferów letniego okienka np. Sahin cały czas w Borussi, w Man Utd nie ma de Gei za to jest van der Sar.Mam jeszczepytanie bo gdy jestem w tym selectorze to sa tam jeszcze przyciski Play i Settings. Chyba w tym drugim Mozna ustawić sobie poziom detali, rozdielczość, sterowanie itp. Lecz niestety wyskakuje u mnie błąd:

Nie mozna odnależć okreslonego pliku.

Weszlem w folder z patchem do pesa i w nim nie znalazlem takiego pliku jak settings. Czy cos zle zainstalowalem czy wam tez wyskakuje taki blad?

Mejor:
UPDATE 1:

- Zaktualizowane transfery dla wielu drużyn
- Poprawiono "Special Names Format" dla wszystkich zespołów

LINK: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

JAK ZAINSTALOWAĆ:

- Rozpakuj zawartość archiwum i skopiuj do folderu KONAMI w dokumentach

Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch taki sobie. Nie ma chyba adnych tranferów letniego okienka np. Sahin cały czas w Borussi, w Man Utd nie ma de Gei za to jest van der Sar.Mam jeszczepytanie bo gdy jestem w tym selectorze to sa tam jeszcze przyciski Play i Settings. Chyba w tym drugim Mozna ustawić sobie poziom detali, rozdielczość, sterowanie itp. Lecz niestety wyskakuje u mnie błąd:

Nie mozna odnależć okreslonego pliku.

Weszlem w folder z patchem do pesa i w nim nie znalazlem takiego pliku jak settings. Czy cos zle zainstalowalem czy wam tez wyskakuje taki blad?

--- Koniec cytatu ---

Zainstaluj Update

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej