Dział Ogólny > Archiwum Karier

Chelsea Londyn by MasterCreati | Mark Schwarzer ratuje Fulham od pogromu !

<< < (9/25) > >>

GułA:
Szkoda porażki, ale Sunderland ma całkiem niezłą ekipę...

mojsesh:
Sunderland nie jest takim słabym zespołem. No ale z Chelsea raczej się nie równo i musze przyznać że towja porażka jest troche rozczarowaniem ;(

MasterCreati:
4 Kolejka

Carlo Ancelotti odchodzi ! Porażka z Citizens !

To był już ostatni mecz Carlo Ancelottiego w Chelsea, Włoski trener wrócił do AC Milanu gdzie przed laty odnosił sukcesy. Na razie zastępował go będzie Michael Emenalo, dotychczasowy asystent Carlo. Chelsea przegrał z Manchesterem City na Stamford Bridge, jednak the Blues już w 3 minucie prowadzili po strzale z bliskiej odległości Didiera Drogby jednak nie na długo bo już w 25 minucie stan meczu się wyrównał a przewaga Chelsea cały czas rosła jednak nic z niej nie wynikało, i stało się..bramka na City na 2 - 1, w 66 minucie po indywidualnej akcji bramkę na wagę trzech punktów strzela Carlos Tevez.

Bramki :

3' Didier Drogba
25' Vincent Kompany
66' Carlos Alberto Tevez

Piłkarz Meczu :

Vincent Kompany 7.5

Skrót spotkania :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Carlo Ancelotti podał się do dymisji !

Carlo Ancelotti zaraz po zakończonym meczu z Manchesterem City udał się do szatni z zawodnikami, jak powiedział Lampard : " Carlo Ancelotti milczał po meczu, był z irytowany " chwilę później udał się do Romana Abramowicza by ten szukał nowego trenera bo on odchodzi już z Chelsea i tak też się stało, nowy menadżer zostanie przedstawiony jeszcze przed meczem w LM z Bayernem Monachium na Stamford Bridge a w meczu z Arsenalem funkcję trenera będzie pełnił Emenalo. Carlo wypowiedział się na łamach prasy zaraz po odejściu.

- Trzeba wiedzieć kiedy skończyć coś co i tak nie ma większego sensu ani szans na ukończenie, gdybym zwlekał dłużej być może Chelsea by zaczęła wygrywać jednak gdyby nie zaczęła..? i po 10 kolejkach była na miejscu 16, to wtedy by już był sezon stracony a teraz mój następca będzie nadal w dobrej sytuacji.

- Nie mogłem dłużej pracować w Londynie, nie wiem dlaczego ale po prostu chciałem już wrócić do Włoch..do Milanu jak tylko to będzie możliwe, mój następca na pewno sobie po radzi.

reddevil8911:
Po dobrym początku sezonu, przyszła kolej na dwie porażki. Szkoda tych porażek, byłeś w nich lepszym zespołem, ale taka jest piłka.  Ciekawe kto będzie następcą Carlo w Chelsea... Nie wiem czemu, ale coś czuję w kościach, ze to będzie Martin O'Neill.

MasterCreati:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo dobrym początku sezonu, przyszła kolej na dwie porażki. Szkoda tych porażek, byłeś w nich lepszym zespołem, ale taka jest piłka.  Ciekawe kto będzie następcą Carlo w Chelsea... Nie wiem czemu, ale coś czuję w kościach, ze to będzie Martin O'Neill.

--- Koniec cytatu ---
Martina już zostawię w spokoju, tym razem ktoś młodszy..hehe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej