Dział Ogólny > Archiwum Karier

Chelsea Londyn by MasterCreati | Mark Schwarzer ratuje Fulham od pogromu !

<< < (14/25) > >>

Super_Mario:
Trochę mnie tutaj nie było (brak netu przed południem) i trochę się pozmieniało :)

van Marwijk to dobry trener. Myślę, że dobrze zastąpi Ancelottiego. Szkoda tego meczu z Arsenalem, a najbardziej boli gol stracony w 94 minucie meczu :( Musiał być bardzo ciekawy mecz. Bardzo ładna bramka (taki lob z daleka :D), tylko szkoda że te 2 dla Arsenalu trochę przypadkowe.

Gratuluję wygranej z Bayernem w LM. Bardzo trudny przeciwnik. Dobrze, że udało Wam się wyrównać i strzelić na 2:1.

reddevil8911:
No i ładnie Berni się spisał z bawarczykami. fajnie ze znimi wygrales. Kapitalny ruch z sprowadzeniem go na Stamford Bridge, szkoda ze nie jako trener mistrzów świata :-[. Ale to juz wina Robbena. Dobry mecz, mam nadzieje na poprawe gry w nastepnych meczach.

mojsesh:
Mówiłem forma Bayernu nie była za wysoka. Widać nowy trener to i własny styl wprowadził i jest zwycięstwo ;D Takich zwycięstw potrzebujesz żeby piłkarze wiedzieli że mogą wygrywać ;D

Konfas:
wreszcie wygrana ;) oby tak dalej:)

MasterCreati:
6 Kolejka

Wymęczone zwycięstwo z West Bromwich !

W szóstej kolejce Barclays Premier League doszło do starcia Chelsea Londyn z West Bromwich Albion z tego starcia zwycięsko wyszła Chelsea, mecz był na wysokim poziomie, w pierwszej połowie WBA grało bardzo ostrożnie, nie atakowali nawet nie oddali jednego strzała na bramkę Chelsea jednak w drugiej połowie solidna obrona WBA pękła i bramkę na 1 - 0 zdobył Didier Drogba a asystował mu młodziutki Gael Kakuta, którego natychmiast z wypożyczenia ściągnął Bert van Marwijk ponieważ uznał, iż chce mu dawać szansę w tym sezonie i widać opłaciło się bo Kakuta zagrał bardzo dobry mecz i spędził na boisku 90 minut.

Bramki :

59' Didier Drogba

Piłkarz meczu :

Didier Drogba 7.5

Skrót spotkania :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej