Dział Ogólny > Archiwum Karier

Chelsea Londyn by MasterCreati | Mark Schwarzer ratuje Fulham od pogromu !

<< < (16/25) > >>

mojsesh:
Akcja przy golu Maloudy wyśmienita ;D
Piękne zwycięstwo i wystarczą jeszcze dwa i masz pewny awans do dalszej części ;D

Pytanko mam jeszcze
W jakim programie nagrywasz filmiki ? ;D

MasterCreati:
7 Kolejka

Trudny mecz z Wigan Athletic ! Piękny gol Rodallegi !

Bardzo ciekawe spotkanie dziś miało miejsce na Stamford Bridge bowiem Chelsea gościł dziś Wigan Athletic, który potrafi sprawić niespodzianki jednak dziś obyła się bez niespodzianek lecz emocji nie zabrakło, mecz w bardzo szybkim tempie,  pierwszą bramkę w meczu zdobył Florent Malouda po dość szczęśliwym uderzeniu piłka do turlała się do bramki, asystował Didier Drogba. W 71 minucie miała miejsce dość nie codzienna sytuacja bowiem piłkę do własnej bramki wpakował obrońca Wigan Antolín Alcaraz i wynik był już 2 - 0 dla gospodarzy jednak w 77 minucie pięknym strzałem popisał się Hugo Rodallega i pokonał Petra Cecha, do końca meczu wynik nie uległ już zmianie i Chelsea odnosi drugie zwycięstwo z rzędu w lidze.

Bramki :

28' Florent Malouda
71' Antolín Alcaraz(sam.)
77' Hugo Rodallega

Piłkarz Meczu :

Florent Malouda 7.5

Skrót Spotkania :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIEW jakim programie nagrywasz filmiki ? ;D

--- Koniec cytatu ---
Frapsem, pełną wersję mam.

mojsesh:
No już kolejne zwycięstwo z rzędu. Raz zacząłeś nie możesz skończyć ;D i oby to się otrzymało przez bardzo długi czas.
Powodzenia ;)

TheBluesowy8:
Widzę, że Frankie szaleje w lidze misztrzów! :D
Nowy trener na razie się dobrze spisuje i pniesz się w górę tabeli.

Marcin14:
no gratuluję wygranej i jesteś tuż za M.United ale szkoda że do City tracisz aż 9pkt ale mam nadzieję że odrobisz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej